Αποδράστε στο γραφικό Πήλιο, περιηγηθείτε στην όμορφη Τσαγκαράδα και στον παραδοσιακό οικισμό της. Απολαύστε αυτό το ελκυστικό πακέτο με μοναδικές παροχές, δωρεάν πρωινό και δείπνο. Κάνετε την κράτησή σας τώρα.

 

23,30/12 & 5/01 Διάρκεια   3,4 Ημέρες  Τιμή  από 130,00 € 

Πρόγραμμα Εκδρομής

 Αναχώρηση στις 8.45 π.μ., περιοχή ΛΑΜΙΑΣ ημίωρη στάση, άφιξη το μεσημέρι στο ΒΟΛΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα προαιρετικά και χρόνος ελεύθερος, για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει στα πηλιορείτικα χωριά. Η διαδρομή μας περνά από τις ΜΗΛΙΕΣ, όπου θα έχουμε ανάλογη στάση και συνεχίζεται για τη γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ, (καιρού επιτρέποντος), παραδοσιακός οικισμός κτισμένος στην ανατολική πλαγιά του Βουνού των Κενταύρων, με μοναδική θέα το Αιγαίο Πέλαγος. Στάση - επίσκεψη και η πανοραμική διαδρομή μας συνεχίζεται για τα ΧΑΝΙΑ, τελευταίο σταθμό της σημερινής μας διαδρομής, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο ΒΟΛΟ. Το βράδυ εορταστικό δείπνο και διασκέδαση, διανυκτέρευση.Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ αλλά και την όμορφη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε πανοραμικά τον Παγασητικό, γεύμα προαιρετικά. Απόγευμα ελεύθερο για περιπάτους στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πόλη της ΛAΡΙΣΑΣ, όπου θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη νωρίς το βράδυ.

Tιμοκατάλογος

      Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
 Ημέρες  Αναχωρήσεις  Ξενοδοχείο Δίκλινο  Παιδί*   Μονόκλινο
 4 23 & 30/12 PARK   195€   75€  275€
 3 5/1  CHANIA PALACE 4*   130€  110€ 170€
      *έως 12 ετών σε τρίκλινο


Παροχές


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

• Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
• Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο PARK 4* στο Βόλο, για το 4ΗΜΕΡΟ πρόγραμμα και 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CHANIA PALACE στα Χάνια Πηλίου για το 3ήμερο πρόγραμμα.
• 2 ή 3 πρωινά.
• 2 ή 3 δείπνα, εορταστικά (μουσική με D.J.) τα δείπνα στις 24 & 31/12.
• Αρχηγός - Συνοδός.
• Φ.Π.Α.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο 3ήμερο πρόγραμμα ο γύρος του Πηλίου πραγματοποιείται τη 2η ημέρα και περιλαμβάνει και την επίσκεψη στην Πορταριά και τη Μακρυνίτσα.