6 μέρες αεροπορικώς Βενετία - Ίνσμπρουκ - Σάλτσμπουργκ - Κίτσμπουελ - Όμπεραμεργκάου - κάστρο Neuschwanstein - Bolzano. Διαμονή σε σε ξενοδοχεία της επιλογής σας με πρωινό. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες και για την κράτησή σας.

 

24/12 Διάρκεια   6 Ημέρες  Τιμή  από 595,00 € 

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βενετία με την AEGEAN ARILINES. Άφιξη και αναχώρηση το Ίνσμπρουκ. Άφιξη και τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της επιλογής σας.Πρωινό και θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας με την πόλη οπού θα δούμε την Χρυσή Στέγη, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιακώβου, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Μαυσωλείο του Μαξιμιλιανού και την Αψίδα του Θριάμβου. Το βράδι απολαύστε (το προτεινόμενο έξοδα ατομικά ) εορταστικό Χριστουγεννιάτικο δείπνο.Πρωινό και αναχώρηση για το Σάλτσμπουργκ, γενέτειρα του Μότσαρτ ,θα επισκεφτούμε τους κήπους του ανακτόρου Mίραμπελ το σπίτι του Μότσαρτ, το Δημαρχείο κ.α. Αναχώρηση για το χιονοδρομικό Κίτσμπουελ χρόνος ελεύθερος . Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Πρωινό και επίσκεψη στο δίδυμο Γκάρμις-Παρτενκίρχεν, συνεχίσουμε για το Όμπεραμεργκάου ξακουστό για τις θεατρικές αναπαραστάσεις με τα Πάθη του Χριστού.Συνεχίζουμε για την επονομαζόμενη «Ρομαντική Οδό» και στάση στο μεγαλειώδες κάστρο Neuschwanstein .Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Πρωινό και αναχώρηση για τους Δολομίτες ένα σύνολο βουνών του Bolzano και του Belluno με σήμα κατατεθέν τις μυτερές και απότομες κορυφές και το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα των βράχων. Συνεχίζουμε για την κοιλάδα Γκαρτόνε και το Μεράνο.Αναχώρηση για τη Βενετία.Άφιξη, τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 4*.Πρωινό και αναχώρηση για το Bassano del Grappa μια επαρχία της Vicenza όπου και θα περιηγηθούμε Αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Βενετίας όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας.

Tιμοκατάλογος

  Ξενοδοχείο: AUSTRIA TREND CONGRESS
   24/12/2017 εώς 29/12/2017
 Δίκλινο  € 645.00
 3ο άτομο  € 645.00
 3ο άτομο 
1-12 ετών
 € 555.00
 Μονόκλινο   € 905.00

 

Ξενοδοχείο: BON ALPINA
   24/12/2017 εώς 29/12/2017
 Δίκλινο € 595.00
 3ο άτομο € 595.00
 3ο άτομο 
1-12 ετών
€ 505.00
 Μονόκλινο   € 815.00Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

• Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης ΑΘΗΝΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ - ΑΘΗΝΑ με την AEGEAN
• Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
• Πέντε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας
• Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
• Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
• Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
• Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
• Φ.Π.Α.


Δεν περιλαμβάνονται

• Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων € 150. Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων. Είσοδοι σε μουσεία, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται. Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο. Χριστουγεννάτικο δείπνο: Βon Αlpina 35€/ Congress Innsbruck 30€ Checkpoint 25 € πληρωτέα στην Αθήνα. Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.