Επισκεφθείτε το Βελούχι και χαρείτε ένα πανέμορφο χειμωνιάτικο τοπίο. Απολαύστε την διαμονή σας στο παραδοσιακό ξενοδοχείο ΗΕLVETIA σ'ένα ελκυστικό πακέτο με δωρεάν πρωινό και δείπνο. Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

23 & 30/12 & 5/01 Διάρκεια   3,4 Ημέρες  Τιμή  από 155,00 € 

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση στις 8.45 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και ανεβαίνοντας τις ράχες ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ φθάνουμε στην όμορφη πρωτεύουσα της ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη. Δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.

 Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ. Ακολουθεί γνωριμία με το ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ, ενώ θα γευματίσουμε προαιρετικά στο ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ. Επιστροφή στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, απόγευμα ελεύθερο, εορταστικό δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και επίσκεψη στο ΒΕΛΟΥΧΙ με το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο, για να χαρούμε το χειμωνιάτικο τοπίο. Επιστροφή νωρίς το μεσημέρι, γεύμα και χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας με την πόλη. Δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό επίσκεψη στο γραφικό ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΣΟ και τους ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ (καιρού επιτρέποντος) και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση στο ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ για γεύμα προαιρετικά, άφιξη νωρίς το βράδυ.

Tιμοκατάλογος

      Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ημέρες  Αναχωρήσεις  Ξενοδοχείο Δίκλινο  Παιδί*   Μονόκλινο
4 23/12 HELVETIA 2*  195€  175€ -
3 30/12, 5/01 HELVETIA 2*  155€ 135€ -
      *έως 12 ετών σε τρίκλινο

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

• Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
• Διαμονή - (2 ή 3) διανυκτερεύσεις - στο παραδοσιακό ξενοδοχείο ΗΕLVETIA στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ.
• Δύο ή τρία πρωινά σε μπουφέ.
• 1 δείπνο.
• 1 γεύμα. Εορταστικά τα δείπνα στις 24 & 31/12.
• Αρχηγός - συνοδός.
• Φ.Π.Α.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο 3ήμερο πρόγραμμα η επίσκεψη στο Βελούχι θα μεταφερθεί την τελευταία ημέρα της εκδρομής.