Επισκεφθείτε την ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ στην  ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ. Περιηγηθείτε στο νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στη μικρή ΠΡΕΣΠΑ και περπατήστε στην πόλη των Τρικάλων και της Καρδίτσας.

 

23 & 30/12 Διάρκεια   4 Ημέρες  Τιμή  από 225,00 € 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση στις 7.45 π.μ., ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσω ΛΑΜΙΑΣ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, στάση, γεύμα προαιρετικά, για να καταλήξουμε το απόγευμα στην όμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και επίσκεψη στο ορεινό ΝΥΜΦΑΙΟ (καιρού επιτρέποντος) στην πλαγιά του όρους ΒΙΤΣΙ σε υψόμετρο 1.350 μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, το ερειπωμένο Αρχοντικό - Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα αλλά και το καταφύγιο της καφέ Αρκούδας, "ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ". Επιστροφή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη και αγορές σουβενίρ, γουναρικών. Εορταστικό δείπνο σε ταβέρνα της πόλης, διανυκτέρευση.

Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική περιοχή των ΠΡΕΣΠΩΝ, για να γνωρίσουμε το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στη μικρή ΠΡΕΣΠΑ, αλλά και το ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ, στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Η επιστροφή μας στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, μέσω ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ - ΦΛΩΡΙΝΑΣ, όπου θα έχουμε και στάση γνωριμίας με την ακριτική πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ τη ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με μικρή παράκαμψη - επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ και συνεχίζουμε μέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, στάση, γεύμα προαιρετικά, προσπερνώντας ακολούθως την πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ και της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ - ΛΑΜΙΑΣ με μικρή ενδιάμεση στάση στην περιοχή, θα καταλήξουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Tιμοκατάλογος

      Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
 Αναχωρήσεις  Ξενοδοχείο Δίκλινο  Παιδί*   Μονόκλινο
 23,30/12 EUROPA 4* 225€ 195€  330€
      *έως 12 ετών σε τρίκλινο

 

Παροχές


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

• Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
• Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΕUROPA 4*, στην πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
• 3 πρωινά.
• 3 δείπνα. Εορταστικά τα δείπνα στις 24 & 31/12.
• Αρχηγός - συνοδός.
• Φ.Π.Α.