Επισκεφθείτε όμορφους προορισμούς όπως  το ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΕΛΑΤΟΥ - ΑΝΩ ΧΩΡΑ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ - ΑΡΑΧΩΒΑ. Ελκυστικό πακέτο με 2 πρωινά και 2 δείπνα.

 

23/12 Διάρκεια   4 Ημέρες  Τιμή  από 175,00 € 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. από Αθήνα, ημίωρη στάση σε καφέ στον ΙΣΘΜΟ της ΚΟΡΙΝΘΟΥ και συνεχίζουμε για το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, όπου στο χρόνο παραμονής μπορούμε να παίξουμε με το χιόνι η να απολαύσουμε τον καφέ μας με φόντο το λευκό τοπίο. Λίγο αργότερα στην πόλη των Καλαβρύτων θα γευματίσουμε προαιρετικά, πριν αναχωρήσουμε για τον τελικό προορισμό μας, που είναι η πόλη της Ναυπάκτου, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τη μεγαλύτερη και κατά πολλούς γραφικότερη λίμνη της Ελλάδας, τη λίμνη Τριχωνίδα, που βρίσκεται στην καρδιά της Αιτωλοακαρνανίας. H Τριχωνίδα πήρε μάλλον το όνομα της από την αρχαία πόλη Tριχώνιο, κοντά στο χωριό της Γαβαλούς. Η λίμνη είναι εντεταγμένη στο δίκτυο Natura 2000. Θα επισκεφθούμε την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΣΜΑ του ΑΙΤΩΛΟΥ αλλά και το ΘΕΡΜΟ, με το πολύ σπουδαίο Αρχαιολογικό Μουσείο. Γεύμα προαιρετικά σε ταβέρνα της περιοχής και αναχώρηση για την πόλη του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, για τον απογευματινό καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ για δείπνο και διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου, ένα σύγχρονο Μοναστήρι με συνεδριακό κέντρο, δικό του ραδιοφωνικό σταθμό, Αγιογραφείο, Μουσείο ελληνορθόδοξης παράδοσης, Μουσείο Ναυμαχίας της Ναυπάκτου. Αμέσως μετά θα γνωρίσουμε τα γραφικά και καταπράσινα τοπία της ορεινής Ναυπακτίας. Στη διαδρομή μας θα συναντήσουμε τη γραφική ΕΛΑΤΟΥ, ενώ στην ΑΝΩ ΧΩΡΑ, θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ. Χρόνος ελεύθερος, για περιπάτους στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για το γραφικό ΓΑΛΑΞΙΔΙ, σύντομη στάση και συνεχίζουμε για το χιονοδρομικό κέντρο ΚΕΛΑΡΙΑ στον Παρνασσό, για να απολαύσουμε ένα ακόμη λευκό τοπίο, σε ένα πολύ καλά οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε προαιρετικά στην περιοχή της ΑΡΑΧΩΒΑΣ και συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεση στάση σε καφέ της Εθνικής οδού. 'Αφιξη το βράδυ.

Tιμοκατάλογος

      Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
 Αναχωρήσεις  Ξενοδοχείο Δίκλινο  Παιδί*   Μονόκλινο
 23/12 AFRODITI 3* 175€  155€ 220€
      *έως 12 ετών σε τρίκλινο

 

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

• Μεταφορά και περιήγηση με κλιματιζόμενο πούλμαν.
• Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ.
• 3 πρωινά.
• 3 δείπνα. Εορταστικό στις 24/12.
• Αρχηγός - συνοδός.
• Φ.Π.Α.