Αποδράστε σε ένα μοναδικό πακέτο τριών ή τεσσάρων ημερών στην όμορφη ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, στα ΜΕΤΕΩΡΑ, στο ΜΕΤΣΟΒΟ και τη γραφική ΕΛΑΤΗ. Επισκεφθείτε τα ορεινά χωριά των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, την ΠΥΛΗ και το ΠΕΡΤΟΥΛΙ.

 

23 & 30/12 & 5/01 Διάρκεια   3, 4 Ημέρες  Τιμή  από 125,00 € 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση στις 8.45 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, περιοχή Λαμίας ημίωρη στάση για καφέ. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας και μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, φθάνουμε στα ΤΡΙΚΑΛΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Ξεκούραση χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη, δείπνο , διανυκτέρευση.

Πρωινό και επίσκεψη στα ορεινά χωριά των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΥΛΗ, ΕΛΑΤΗ και ΠΕΡΤΟΥΛΙ με το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο. Εδώ η φύση με τις χιονισμένες κορυφές έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, "ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ" με σπάνια ομορφιά, μας "φιλοξενούν" για να απολαύσουμε προαιρετικά και ένα ξεχωριστό γεύμα σε ταβερνάκι της περιοχής. Το απόγευμα στην πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, θα γνωρίσουμε το μεγαλύτερο ίσως θεματικό πάρκο της Ελλάδας, "το ΜΥΛΟ των ΞΩΤΙΚΩΝ". Επιστροφή στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, χρόνος ελεύθερος, εορταστικό δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και ανάβαση στους "Ιερούς Βράχους" των ΜΕΤΕΩΡΩΝ. Επίσκεψη της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΡΛΑΑΜ και συνεχίζουμε για το γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ, όπου θα έχουμε επίσκεψη και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, διανυκτέρευση.

Ημέρα επιστροφής. Πρωινό και ξεκινάμε για μία εξίσου σημαντική και όμορφη διαδρομή μέχρι τις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα. Αφού προσπεράσουμε τα ΤΡΙΚΑΛΑ και την ΚΑΡΔΙΤΣΑ, μέσα από τα όμορφα χωριουδάκια ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ και ΜΟΣΧΑΤΟ, θα φθάσουμε στην πλαζ Λαμπερού, όπου θα έχουμε προαιρετικό γεύμα. Μετά το μεσημέρι επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ, μέσω ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ, μικρή στάση στην περιοχή, άφιξη το βράδυ.

Tιμοκατάλογος

      Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ημέρες  Αναχωρήσεις  Ξενοδοχείο Δίκλινο  Παιδί*   Μονόκλινο
4 23 & 30/12 KOSTA FAMISSI 3*   175€ 155€ 215€
3 5/1 KOSTA FAMISSI 3* 125€ 110€ 155€
      *έως 12 ετών σε τρίκλινο

 

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

• Μεταφορές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενα πούλμαν.
• Διαμονή - (2 ή 3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο KOSTA FAMISSI 3* στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.
• 2 ή 3 πρωινά.
• 2 ή 3 δείπνα. Εορταστικά τα δείπνα στις 24 & 31/12.
• Αρχηγός - συνοδός.
• Φ.Π.Α.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο 3ήμερο πρόγραμμα παραλείπεται η εκδρομή στο ΜΕΤΣΟΒΟ και η επίσκεψη στα ΜΕΤΕΩΡΑ μεταφέρεται στη 2η ημέρα της εκδρομής.