Απολαύστε μια εκδρομή με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικά αξιοθέατα. Περιηγηθείτε στη ΣΟΥΡΩΤΗ, στο ΚΙΛΚΙΣ, στη λίμνη της ΔΟΪΡΑΝΗΣ,στην κωμόπολη της  ΚΕΡΚΙΝΗΣ και στην Ιερά Μονή της  ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ.

 

23/12 Διάρκεια   4 Ημέρες  Τιμή  από 235,00 € 

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή της Λαμίας για καφέ και του Λιτοχώρου για προαιρετικό γεύμα. Το απόγευμα καταλήγουμε στη Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για ΣΟΥΡΩΤΗ, για να επισκεφθούμε την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ του ΘΕΟΛΟΓΟΥ. Η Ιερά Μονή είναι αφιερωμένη στον 'Αγιο Ιωάννη το Θεολόγο και στον 'Αγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη. Στη Μονή υπάρχουν τα Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη που βρίσκονται στο καθολικό της, όπως και ο τάφος του Γέροντα Παϊσίου. Ο Γέροντας Παΐσιος κοιμήθηκε στις 12 Ιουλίου 1994 και ενταφιάστηκε δίπλα από το ναό του Αγίου Αρσενίου. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και περιήγηση - γνωριμία με την πόλη και τα αξιοθέατα, ΚΑΜΑΡΑ - ΡΟΤΟΝΤΑ - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Εορταστικό δείπνο το βράδυ, διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μια συναρπαστική μέρα ξεκινά με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικά αξιοθέατα. Με κατεύθυνση τη λίμνη της ΔΟΪΡΑΝΗΣ, συναντάμε και κάνουμε μικρή στάση στο ΚΙΛΚΙΣ, η όμορφη διαδρομή μας συνεχίζεται ανατολικά και βόρεια της ΔΟΪΡΑΝΗΣ και μας οδηγεί στην κωμόπολη της ΚΕΡΚΙΝΗΣ αλλά και την ομώνυμη λίμνη, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα, ένα μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από τη Σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα προαιρετικά και ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ, επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ, στη μαγευτική καταπράσινη περιοχή του Βέρμιου. Το μοναστήρι ιδρύθηκε από τους Ποντίους από όπου και έφεραν την ιστορική εικόνα της Παναγίας. Η διαδρομή για Αθήνα συνεχίζεται με στάσεις στην περιοχή της Λάρισας και της Λαμίας, άφιξη το βράδυ.

 

Tιμοκατάλογος

      Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
 Αναχωρήσεις  Ξενοδοχείο Δίκλινο  Παιδί*   Μονόκλινο
 23/12 GRAND PALACE 5* 235€ 115€  370€
      *έως 12 ετών σε τρίκλινο

 

 

Παροχές

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALACE 5* της Θεσσαλονίκης.
  • 3 πρωινά.
  • 3 δείπνα, εορταστικό το δείπνο στις 24/12.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α