Νις - Βουδαπέστη - Πράγα - Παραδουνάβια χωριά - Τσέσκι Κρουμλόβ - Βιέννη - Βελιγράδι - Θεσσαλονίκη

24/03
Διάρκεια  10 Ημέρες  Τιμή  από 615,00 € 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αθήνα - Νις

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα. Ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και πέρασμα της Κοιλάδας Τεμπών - Πλαταμώνα. Στάση για γεύμα (προαιρετικά) και συνέχεια για το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Διέλευση και στάση στην περιοχή Νις ή Κρούσεβατς ή Κραγκούγιεβατς (Σερβία) για δείπνο και διανυκτέρευση.

Νις - Βουδαπέστη

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Βουδαπέστη. Προσπερνώντας το Βελιγράδι και το Νόβι Σαντ φθάνουμε στα σύνορα της Ουγγαρίας και την πόλη του Σέγκεντ. Το απόγευμα μάς καλωσορίζει η Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο.

Βουδαπέστη - Ξενάγηση

Πρωινό και ξεκινάμε ξενάγηση, πρώτα από την Πέστη (Πλατεία Ηρώων, Καθεδρικός Αγ. Στεφάνου κ.λπ.) και μέσω της γέφυρας των Αλυσίδων συνεχίζουμε με τη Βούδα (Πύργος των Ψαράδων, εκκλησία του Ματία, λόφος Γκέλερτ κ.ά.). Γεύμα και δυνατότητα επίσκεψης στον εμπορικό δρόμο Vaci Utca ή μίνι κρουαζιέρα στον Δούναβη. Δείπνο.

Βουδαπέστη - Παραδουνάβια χωριά - Πράγα

Πρωινό και αναχώρηση. Σταθμοί μας ο Άγιος Ανδρέας, το Έστεργκομ, το Βίσεγκραντ. Άφιξη στην Πράγα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο.

Πράγα - Ξενάγηση - Προαιρετικά κρουαζιέρα

Πρωινό και ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε την πλατεία, το Μεσαιωνικό Δημαρχείο, την Εβραϊκή συνοικία, τον Γοτθικό Πύργο της Πυρίτιδας, το Πανεπιστήμιο του Καρόλου κ.ά. Ελεύθερος χρόνος. Προτείνουμε επιβίβαση από την όχθη της «Μικρής Πλευράς» σε καραβάκι για δίωρη κρουαζιέρα με γεύμα. Ελεύθερο απόγευμα. Δείπνο.

Πράγα - Τσέσκι Κρουμλόβ - Βιέννη

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση. Στάση στο Μεσαιωνικό Τσέσκι Κρουμλόβ, ένα πολιτισμικό στολίδι με πανέμορφο κάστρο. Άφιξη στη Βιέννη, τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

Βιέννη - Περιήγηση

Πρωινό και περιήγηση στην πόλη: ανάκτορο Μπελβεντέρε, Ρινγκ Στράσε, παλάτι Σενμπρούν, Ελληνική γειτονιά, Καθεδρικός ναός Αγίου Στεφάνου. Ελεύθερος χρόνος, δείπνο.

Βιέννη - Βελιγράδι

Πρωινό και αναχώρηση για το Βελιγράδι. Άφιξη και σύντομη περιήγηση: φρούριο Kalemegdan, Πλατεία Δημοκρατίας, πύργος Νεµπόισα (όπου μαρτύρησε ο Ρήγας Φεραίος) κ.λπ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο.

Βελιγράδι - Θεσσαλονίκη

Πρωινό και αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. Άφιξη νωρίς το απόγευμα. Ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση.

Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Πρωινή αναχώρηση για την Αθήνα και άφιξη το απόγευμα.

Tιμοκατάλογος

Κόστος κατ’ άτομο

Early booking

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

17/2, 24/3

€ 615

€ 635

+€ 160

€ 545

 

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* βάσει προγράμματος (1 Νις, 2 Βουδαπέστη, 2 Πράγα, 2 Βιέννη, 1 Βελιγράδι, 1 Θεσσαλονίκη) 
  • Ημιδιατροφή καθημερινά εκτός Θεσσαλονίκης
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Είσοδοι σε μουσεία
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα
  • Check point € 20 # Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
  • Τυχόν Δημοτικός φόρος πληρωτέος επιτόπου