Παναγία Μαυριώτισσα - Λιμναίος οικισμός – Ιερά Μονή Παναγίας Μικροκάστρου

23/03 Διάρκεια   3 Ημέρες  Τιμή  από 138,00 € 

Πρόγραμμα Εκδρομής


Αναχώρηση στις 07:45 από ΑΘΗΝΑ, μικρή στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ. Aκολούθως μέσω Δομοκού - Καρδίτσας – Τρικάλων, φθάνουμε στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Στάση, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, δείπνο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας στην πόλη, διανυκτέρευση.


Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή, με πολλά αξιοθέατα ξεκινάει. Πρώτος σταθμός η πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ και ακολουθώντας στη συνέχεια μια καταπράσινη διαδρομή, από το ΠΙΣΟΔΕΡΙ, θα φθάσουμε στα γραφικά τοπία των ΠΡΕΣΠΩΝ. Στις όχθες της Μεγάλης Πρέσπας, στο ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ, θα γευματίσουμε προαιρετικά, ενώ στη συνέχεια θα γνωρίσουμε μέσω της νέας πλωτής γέφυρας το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ. Επιστροφή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ για περίπατους γνωριμίας με την πόλη, με τα αμφιθεατρικά κτισμένα αρχοντικά της και τα γνωστά γουναράδικα, δείπνο, διαν/ση.


Πρωινό, επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ, καθώς επίσης και στο ΛΙΜΝΑΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με τη διαδρομή μας να περνά για λίγο από τη ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, κοντά στη ΣΙΑΤΙΣΤΑ και να συνεχίζεται για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Στην ΑΘΗΝΑ, φθάνουμε το βράδυ, με στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ.Tιμοκατάλογος


Αναχωρήσεις

Ημέρες

Σε Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο εώς 12 ετών

Επιβάρυνση Μονόκλινου

23/03

3

138€

120€

40€

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο EUROPA 4*, της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
  • Δύο πρωινά σε μπουφέ και δύο δείπνα.
  • Φόρο διαμονής.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.