ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΒΕΡΓΙΝΑ - ΒΕΡΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΟΣ - ΒΟΛΟΣ

06/04 Διάρκεια   4 Ημέρες  Τιμή  από 210,00 € 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση στις 8.15 π.μ. με προορισμό τη Λεπτοκαρυά Πιερίας. Στη διαδρομή μας θα γίνουν στάσεις στην περιοχή της Λαμίας και το γραφικό οικισμό του ΠAΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ αντίστοιχα, για προαιρετικό γεύμα. Το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο «POSEIDON PALACE». Ξεκούραση, δείπνο με νηστίσιμα και το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στη Λεπτοκαρυά, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Πρώτος σταθμός η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ στη μαγευτική καταπράσινη περιοχή του Βέρμιου. Το μοναστήρι ιδρύθηκε από τους Ποντίους από όπου και έφεραν την ιστορική εικόνα της Παναγίας. Επόμενος σταθμός ο αρχαιολογικός χώρος και το Μουσείο της Βεργίνας. Ακολουθεί προαιρετικό γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής και μικρή επίσκεψη στην πόλη της Βέροιας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, παρακολούθηση της Ακολουθίας της Ανάστασης το βράδυ, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για παρακολούθηση του παραδοσιακού ψησίματος του οβελία με μεζέδες τσίπουρο ή κρασί. Ακολουθεί πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Το απόγευμα μικρή βόλτα στους πρόποδες του ΟΛΥΜΠΟΥ και το γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ, για τον απογευματινό καφέ, αλλά και να απολαύσουμε πανοραμικά την όμορφη περιοχή του Θερμαϊκού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και επίσκεψη στην πόλη του Βόλου με τα περίφημα τσιπουράδικα, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το μεσημέρι η διαδρομή μας συνεχίζεται για Αθήνα, με στάση σε καφέ της Εθνικής οδού στην περιοχή της Λαμίας, άφιξη το βράδυ.Tιμοκατάλογος


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο,

4-12 ετών

Μονόκλινο
Poseidon Palace 4* 210€ 1ο παιδί: 45€ 285€
2ο παιδί: 145€

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελή πούλμαν.
 • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο «POSEIDON PALACE» 4* στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.
 • Δείπνο τη Μεγάλη Παρασκευή σε μπουφέ με νηστίσιμα.
 • Αναστάσιμο δείπνο το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.
 • Πλούσιο Πασχαλινό γεύμα, που ξεκινά με κρασί ή τσίπουρο, μεζέδες, ζωντανή μουσική και το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και ολοκληρώνεται στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ο νέος φόρος διαμονής του Ν. 4389/2016 που περιγράφεται στον πιο κάτω πίνακα ανά δωμάτιο, ο οποίος προεισπράττεται από το γραφείο μας με την εξόφληση της εκδρομής, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις κατά την άφιξη στα ξενοδοχεία και την κατανομή των δωματίων.
  Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
  Ξενοδοχεία 5* 4€
  Ξενοδοχεία 4* 3€
  Ξενοδοχεία 3* 1.5€
  Ξενοδοχεία 1-2* 0.5€