ΑΡΤΑ - ΑΓΝΑΝΤΑ - ΠΡΑΜΑΝΤΑ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ

06/04 Διάρκεια   4 Ημέρες  Τιμή  από 195,00 € 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση στις 8.30 π.μ., ημίωρη στάση σε καφέ, στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και συνεχίζουμε μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΡΙΟΥ για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο ΑRTA PALACE. Ξεκούραση, δείπνο, παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.

Πρωινό και μία υπέροχη εκδρομή στα γραφικά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ξεκινά. Πρώτος σταθμός το φράγμα Πουρναρίου που δημιουργεί και την τεχνιτή λίμνη, για να ακολουθήσει μία πανέμορφη διαδρομή από τα όμορφα χωριουδάκια ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΛΑΤΟ - ΔΑΦΝΙΩΤΗ, για να φθάσουμε στο ιστορικό γεφύρι της πλάκας (κατεστραμένο πλέον από τις τελευταίες μεγάλες πλημμύρες) πάνω από τον ΑΡΑΧΘΟ, που ήταν το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι στα Βαλκάνια και για να καταλήξουμε σε δύο ορεινά κεφαλοχώρια της περιοχής, τα ΑΓΝΑΝΤΑ και τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ, που είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής. Το ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ, ωστόσο είναι ένας σημαντικός σταθμός, ανάμεσα στα δύο κεφαλοχώρια, αφού είναι το μοναδικό "λευκό σπήλαιο" στην Ελλάδα, που το διασχίζει ποταμός σε όλο το μήκος του. Περίπατοι στα δύο κεφαλοχώρια, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, παρακολούθηση της ακολουθίας της Ανάστασης, αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στους χώρους αναψυχής και διασκέδασης του ξενοδοχείου, ενώ το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία συνεχίζεται, για το Πασχαλινό εορταστικό γεύμα που θα ακολουθήσει, με παραδοσιακή μουσική και όχι μόνο. Ξεκούραση και το απόγευμα επίσκεψη στο ιστορικό γεφύρι της ΑΡΤΑΣ, που ενώνει τις όχθες του ποταμού Αράχθου, γνωστό για τη μοναδική αρχιτεκτονική του και το θρύλο του πρωτομάστορα, αλλά και την πόλη της AΡΤΑΣ, με το κάστρο και τις Βυζαντινές εκκλησίες, με πιο χαρακτηριστική αυτή της Παναγίας της Παρηγορίτισσας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ, κοντά στην πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ενώ λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε και το γραφικό νησάκι στη ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ (έξοδα πλοιαρίου ατομικά). Αμέσως μετά αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.Tιμοκατάλογος

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο,

4-12 ετών

Μονόκλινο
Arta Palace 4* 195€ 165€ 255€

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΑRTA PALACE 4*.
 • 3 πρωινά.
 • Δείπνο με νηστίσιμα τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
 • Αναστάσιμο δείπνο το ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.
 • Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα την ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ.
 • Αρχηγός - συνοδός.
 • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ο νέος φόρος διαμονής του Ν. 4389/2016 που περιγράφεται στον πιο κάτω πίνακα ανά δωμάτιο, ο οποίος προεισπράττεται από το γραφείο μας με την εξόφληση της εκδρομής, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις κατά την άφιξη στα ξενοδοχεία και την κατανομή των δωματίων.
 •  

  Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
  Ξενοδοχεία 5* 4€
  Ξενοδοχεία 4* 3€
  Ξενοδοχεία 3* 1.5€
  Ξενοδοχεία 1-2* 0.5€