5 μέρες αεροπορικώς στην Κάρπαθο και στην Κάσο. Διαµονή στο ξενοδοχείο ALIMOUNDA MARE 5* Deluxe στα Πηγάδια Καρπάθου. Mπουφέ πρόγευµα και δείπνο στο ξενοδοχείο καθηµερινά (ηµιδιατροφή).

15/07 & 2,23/09
Διάρκεια   5 Ημέρες  Τιμή  από 610,00 € 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αθήνα (πτήση) - Κάρπαθος - Πηγάδια

Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο και πτήση για Κάρπαθο. Άφιξη και µετάβαση στα Πηγάδια για περιήγηση στην πρωτεύουσα. Θα δούµε το Επαρχείο, το Αρχαιολογικό µουσείο, τα κτήρια των Ιταλών κ.α. θα έχουµε χρόνο για καφέ, περίπατο στα µαγαζιά και αργότερα για γεύµα. Μην παραλείψετε να δοκιµάσετε τις τοπικές µακαρούνες αλλά και τα ψιλοκούλουρα. Εγκατάσταση στο πολυτελές ξενοδοχείο µας και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο.

 

Γύρος χωριών

Πρόγευµα µπουφέ και ο γύρος µας σήµερα ξεκινάει από το Απέρι, την πρώτη πρωτεύουσα του νησιού, όπου θα περπατήσουµε στα γραφικά του σοκάκια και γεφύρια από την εποχή της Ιταλοκρατίας. Στη συνέχεια θα µεταφερθούµε στο Όθος όπου και θα ξεναγηθούµε στο λαογραφικό µουσείο (έξοδα ατοµικά) για να δούµε το εσωτερικό ενός Καρπάθικου σπιτιού µε την ιδιαίτερη διακόσµηση. Συνέχεια στο αγροτικό µουσείο Πυλών (έξοδα ατοµικά) όπου θα δούµε σκηνές και αντικείµενα από την αγροτική ζωή των κατοίκων του νησιού. Μετάβαση στο γραφικό ψαροχώρι Φοινίκι, όπου χρόνος για µπάνιο και φαγητό στο γραφικό λιµανάκι του. Τελειώνοντας την ηµέρα µας, θα µεταφερθούµε στις γραφικές Μενετές, στον Ιερό βράχο της Παναγίας των Μενετών για να απολαύσουµε τη θέα. Επιστροφή και το βράδυ δείπνο.

Βόλτα στην παραδοσιακή Όλυµπο

Πρόγευµα µπουφέ και εκδροµή στην εκθαµβωτική Όλυµπο έναν από τους πιο εντυπωσιακούς οικισµούς του νησιού, που µοιάζει να ακροβατεί ανάµεσα σε δύο λόφους µε ιστορία του φτάνει στον 9ο αιώνα. Θα περιηγηθούµε στα γραφικά σοκάκια, θα δούµε την εκκλησία της Κοιµήσεως της Θεοτόκου στην πλατεία του χωριού, το λαογραφικό µουσείο Ολύµπου κ.α.. Χρόνος για να θαυµάσουµε τις µοναδικές οµορφιές σε ένα φυσικό τοπίο απαράµιλλης οµορφιάς εκεί που σµίγει η παράδοση µε την ιστορία και την σκληρή ζωή των κατοίκων του χωριού αυτού. Αργότερα µετάβαση στο Διαφάνι, για µπάνιο και φαγητό και επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευµα. Το βράδυ δείπνο.

Προαιρετική στην Κάσο

Πρόγευµα µπουφέ και ηµέρα ελεύθερη. Προαιρετική εκδροµή (έξοδα ατοµικά) µε πλοίο στο όµορφο και ήσυχο νησί της Κάσου, την πιο αυθεντική ίσως γωνιά του Αιγαίου. Επιστροφή το απόγευµα και το βράδυ δείπνο. Μετά το δείπνο, βραδινή βόλτα πεζή στο γραφικό λιµάνι της πρωτεύουσας και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Κάρπαθος - Αθήνα

Πρόγευµα µπουφέ και χρόνος για να απολαύσετε τις ανέσεις του πολυτελούς µας ξενοδοχείου. Για όσους επιθυµούν προαιρετική εκδροµή (έξοδα ατοµικά) µε καραβάκι στις διάσηµες και πολυβραβευµένες παραλίεςΑπελλα και κυρά Παναγιά ή µετάβαση στις παραλίες της Αµοοπής για να απολαύσετε το µπάνιο σας. Αργότερα µεταφορά στο αεροδρόµιο απ’όπου πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Tιμοκατάλογος

Τιμή κατ΄άτομο
ALIMOUNDA MARE 5* Deluxe
Ημερομηνίες 15/07 & 02/09 23/09
Δίκλινο Πλευρ. Θαλ. 610€ 539€
3ο άτομο 497€ 445€
3ο άτομο εώς 12 ετών  235€ 225€
Μονόκλινο Πλευρ. Θαλ. 840€ 710€
 • Φόροι αεροδρομίων € 56 κατ'άτομο.
 • Πτήσεις µε SKY EXPRESS (5 µέρες):
  Αθήνα - Κάρπαθος 12:20 - 13:30
  Κάρπαθος - Αθήνα 13:50 - 15:00

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Κάρπαθος-Αθήνα οικονοµικής θέσης µε την SKY EXPRESS µε δικαίωµα ανά επιβάτη µίας χειραποσκευής µέχρι 8 κιλά και µίας αποσκευής µέχρι 23 κιλά.

 • Διαµονή στο ξενοδοχείο ALIMOUNDA MARE 5* Deluxe στα Πηγάδια Καρπάθου.

 • Mπουφέ πρόγευµα και δείπνο στο ξενοδοχείο καθηµερινά (ηµιδιατροφή).

 • Εκδροµές, µεταφορές όπως αναφέρονται στο πρόγραµµα.

 • Αρχηγός - Συνοδός.

 • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδροµείς ως 75 ετών.

 • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε, ότι στις αναγραφόμενες τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν. 4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/ σουίτας, που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2018. Η χρέωση είναι ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση:

  Ξεν/χειο 1*-2*: € 0,50,
  Ξεν/χειο 3*: € 1,50,
  Ξεν/χειο 4*: € 3,00,
  Ξεν/χειο 5*: € 4,00

  και βάση του νόμου, καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτική μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.