4 μέρες με πλοίο στην Πάρο. Διαµονή στο PORTO PAROS 4* στις Κολυµπήθρες Νάουσας με ηµιδιατροφή.

31/8, & 6,13/9
Διάρκεια   4 Ημέρες  Τιμή  από 265,00 € 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Πειραιάς - Πάρος - Παροικιά - Νάουσα

Πρωινή αναχώρηση από Πειραιά µε Blue Star Ferries για Πάρο. Άφιξη στην Παροικιά και περίπατος προς το ενετικό κάστρο και στην εκκλησία των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στην παλιά πόλη. Περπατώντας στα γραφικά σοκάκια φθάνουµε στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή, µοναδικής αξίας µνηµείο για την Βυζαντινή τέχνη στις Κυκλάδες. Χρόνος για γεύµα και µεταφορά στο PORTO PAROS 4* στη Νάουσα (Κολυµπήθρες). Το απόγευµα περίπατος στη Νάουσα στο υπέροχο λιµανάκι της. Επιστροφή και δείπνο µπουφέ µε ποτά.

Μεγάλος γύρος Νησιού - Πεταλούδες

Πρόγευµα µπουφέ και η ολοήµερη εκδροµή µας ξεκινάει µε την επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγ. Αρσενίου (ένα από τα ιστορικότερα της Πάρου) όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Αγίου και θα συνεχίσουµε για την κοιλάδα µε τις Πεταλούδες, τον πανέµορφο βιότοπο της ποικιλίας Tiger moth µε τα πορτοκαλοκόκκινα χρώµατα. Επόµενος σταθµός µας η Αλυκή και το µουσείο “Σκορπιός”, έργο του ντόπιου ναυτικού Μπενέτου Σκιαδά. Θα θαυµάσουµε τη συλλογή από εντυπωσιακές µακέτες πλοίων και στον κήπο του τις µινιατούρες από τα πιο γνωστά µνηµεία των Κυκλάδων. Συνεχίζουµε για τον Δρυό και το παραλιακό Πίσω Λιβάδι, όπου χρόνος για κολύµπι και γεύµα. Αργότερα θα ανηφορίσουµε στη Μάρπησσα και τις Λεύκες, την πρώτη πρωτεύουσα του νησιού, µε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Στα Αρχαία Λατοµεία στο Μαράθι θα µάθουµε τι είναι ο λυχνίτης της Πάρου και γιατί από αυτόν κατασκευάστηκαν τα πιο φηµισµένα αγάλµατα της Αρχαίας Ελλάδος, όπως η Αφροδίτη της Μήλου, ο Ερµής του Πραξιτέλη, οι Κόρες της Ακρόπολης, η Νίκη της Σαµοθράκης κ.α. Το βράδυ δείπνο µπουφέ µε ποτά.

Αντίπαρος

.Πρόγευµα µπουφέ και µεταφερόµαστε στο λιµάνι της Πούντας, απ’ όπου µε πλοιάριο θα περάσουµε στην Αντίπαρο. Περιήγηση στα γραφικά πλακόστρωτα µε τα λουλουδιασµένα σπίτια και το ενετικό κάστρο. Χρόνος για γεύµα και επιστροφή στις ανέσεις του Porto Paros. Το απόγευµα ροµαντική βόλτα στη Νάουσα. Επιστροφή και δείπνο µπουφέ µε ποτά.

Πάρος (Κουφονήσι) - Πειραιάς

Πρόγευµα µπουφέ και ηµέρα ελεύθερη για να χαρείτε την παραλία µε τα πεντακάθαρα νερά ή ακόµα µία επίσκεψη στη Νάουσα. Για όσους επιθυµούν προαιρετική εκδροµή (έξοδα ατοµικά) στο Κουφονήσι, εκεί όπου ο χρόνος δείχνει να έχει καθυστερήσει τόσο ώστε η φυσική οµορφιά και η παραδοσιακή γοητεία του να έχουν παραµείνει σχεδόν αναλλοίωτα. Το απόγευµα µεταφορά στο λιµάνι της Παροικιάς για την επιστροφή µας στον Πειραιά.

Tιμοκατάλογος

Τιμή κατ΄άτομο
Porto Paros 4* με ημιδιατροφή και απεριόριστα ποτά στα δείπνα
Ημερομηνίες 31/08 6,13/09
Δίκλινο κεντρικό βουνό 289€ 265€
Δίκλινο Πισίνα / Πλάγια θάλασσα 299€ 278€
Δίκλινο Θάλασσα κεντρικό  310€ 289€

3ο άτομο

245€ 230€

3ο άτομο εώς 12 ετών

115€ 115€

4ο άτομο εώς 12 ετών 

205€ 195€

Μονόκλινο Βουνό κεντρικό 

375€ 330€

Μονόκλινο Πισίνα/ Πλάγια Θάλασσα

410€ 370€

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιά-Πάρο-Πειραιά οικονοµικής θέσης µε Blue Star Ferries

 • Τα εισιτήρια του πλοίου για την εκδροµή στην Αντίπαρο από/προς Πούντα

 • Μεταφορές, εκδροµές µε τοπικό κλιµατιζόµενο πούλµαν ως πρόγραµµα

 • Διαµονή στο PORTO PAROS 4* στις Κολυµπήθρες Νάουσας

 • Μπουφέ πρωινό και µπουφέ δείπνο καθηµερινά (ηµιδιατροφή)

 • Δώρο απεριόριστα ποτά κατά τη διάρκεια των δείπνων, όλα self service (βαρελίσιο κρασί λευκό, ροζέ, κόκκινο, µπύρα ντραφτ, αναψυκτικά από post mix)

 • Αρχηγός / Συνοδός

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδροµείς ως 75 ετών

 • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε, ότι στις αναγραφόμενες τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν. 4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/ σουίτας, που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2018. Η χρέωση είναι ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση:

  Ξεν/χειο 4*: € 3,00,

  και βάση του νόμου, καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτική μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.