5 ημέρες στο νησί της Θάσου και το νησί της Σαμοθράκης, 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό και δείπνο.

28/07 & 11/08
Διάρκεια   5 Ημέρες  Τιμή  από 258,00 € 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ ημίωρη στάση σε καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, για το γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ παρακάμπτουμε τη συμπρωτεύουσα και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

Νωρίς το πρωί αναχώρηση για ΚΕΡΑΜΩΤΗ, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για ΘΑΣΟ. 'Aφιξη και η διαδρομή μας κατά μήκος της ανατολικής ακτής, αφού προσπεράσουμε την ΠΑΝΑΓΙΑ και τη ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ, θα καταλήξουμε στη γυναικεία ΜΟΝΗ του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ, το πιο σημαντικό προσκύνημα του νησιού, χτισμένη στο χείλος ενός γκρεμού κοντά στο χωριό ΘΕΟΛΟΓΟΣ, με μοναδική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, δίνει την αίσθηση στον επισκέπτη ότι "αιωρείται". Λίγο αργότερα θα βρεθούμε στα ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Η επιστροφή μας στο ΛΙΜΕΝΑ την πρωτεύουσα του νησιού, από τη δυτική ακτογραμμή και από τις Σκάλες Μαριών, Καλλιράχης και Πρίνου. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και τον απογευματινό καφέ, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για ΚΕΡΑΜΩΤΗ, για να συνεχίσουμε για το ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, για δείπνο και διανυκτέρευση.ψ

'Αλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή ξεκινά. Το πρωί θα φθάσουμε στην Αλεξανδρούπολη και θα αναχωρήσουμε με το F/B για το πανέμορφο νησί της Σαμοθράκης. Μετά από ένα ταξίδι δυόμιση ωρών στο Θρακικό Πέλαγος φτάνουμε στο λιμάνι της Καμαριώτισσας. Είναι το μοναδικό λιμάνι της Σαμοθράκης, βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Ακρωτηρίου και σύμφωνα με την παράδοση το όνομα Καμαριώτισσα προέρχεται από εικόνα της Παναγίας στο χωριό Καμάρες της Προποντίδας. Ξεκινάμε τη γνωριμία μας με τον Παραδοσιακό Οικισμό της Χώρας και συνεχίζουμε με την παραλία της ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά, πριν καταλήξουμε και πάλι στο λιμάνι της Καμαριώτισσας, για το ταξίδι της επιστροφής προς την Αλεξανδρούπολη και το ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

Πρωινό και γνωριμία με τη νότια ακτογραμμή της περιοχής και τη λιμνοθάλασσα του ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ. Η Θράκη είναι γνωστή για τις ομορφιές της ενδοχώρας, ωστόσο δεν υστερεί και από "γοητευτικές παραλίες" όπως αυτή της ΑΡΩΓΗΣ που σήμερα θα επισκεφθούμε και θα έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε. Το μεσημέρι θα φθάσουμε στη Μαρώνεια, που είναι χτισμένη στους πρόποδες του βουνού Ίσμαρος, περιτριγυρισμένη από καταπράσινα τοπία, αμπελώνες, λιόδεντρα και περιβόλια. Το χωριό διατηρεί μεγάλο μέρος από την αρχιτεκτονική του ταυτότητα, καθώς διασώζονται είτε αναπαλαιωμένα, είτε αφημένα στη φθορά του χρόνου πολλά από τα παλιά σπίτια. Στο κέντρο του χωριού ξεχωρίζει η βρύση, αλλά και τα πυκνόφυλλα πλατάνια που σκιάζουν τα καφενεδάκια και τις ψησταριές που υπάρχουν ολόγυρα. Ξεχωριστές και οι εκκλησίες του Αγίου Ιωάννη και της Παναγίας, που όχι μόνο βρίσκονται δίπλα - δίπλα, αλλά μοιράζονται και το ίδιο καμπαναριό. Επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή. Ξεκούραση, περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ. Από τη γνωστή πλέον διαδρομή, με μια ευχάριστη παράκαμψη, για επίσκεψη - γνωριμία με την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ, συνεχίζουμε με ενδιάμεσες στάσεις στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ και της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη το βράδυ.

Υ.Γ. Είναι δυνατόν να αλλάξει η σειρά των επισκέψεων χωρίς παραλείψεις.Tιμοκατάλογος

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Δίκλινο Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο Μονόκλινο
258€ 225€ 334€

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

  • Διαμονή, (4) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχεία ΑΝΑΤOLIA 3* στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

  • 4 πρωινά.

  • 4 δείπνα.

  • Εισιτήρια F/B για τη ΘΑΣΟ.

  • Εισιτήρια F/B για τη ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ.

  • Αρχηγός - συνοδός.

  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

  • Φόρος διαμονής.

  • Φ.Π.Α.