ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ: ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ - ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ - ΠΥΛΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ - ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ

26/10 Διάρκεια   3 Ημέρες  Τιμή  από 145,00 € 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση στις 8.30 π.μ. από Αθήνα, Αρτεμίσιο ημίωρη στάση και συνεχίζουμε προσπερνώντας την ΤΡΙΠΟΛΗ μέσω ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, ΙΣΑΡΙ, φθάνουμε στην ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ. Επίσκεψη της εκκλησίας του 10ου αιώνα που αναβλύζουν πολλά νερά και στη σκεπή της έχουν φυτρώσει πανύψηλα πλατάνια. Γεύμα και συνεχίζουμε για τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γνωριμία με την πόλη και επίσκεψη στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ, πολιούχου της πόλης, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και ακολουθώντας μία πανέμορφη παραλιακή διαδρομή ανατολικά του ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ κόλπου (Μεσσηνιακή Μάνη) φθάνουμε στην ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, όμορφο παραθαλάσσιο χωριό, μία εκπληκτική περιοχή στη Νότια Πελοπόννησο, στην ακτή της Ελλάδας που ορίζεται στους τουριστικούς οδηγούς σα το νέο Cote d’ Azur. Το σκηνικό εντυπωσιακά θεατρικό, γεμάτο αντιθέσεις, κάνει την Καρδαμύλη ένα από τα ομορφότερα χωριά που αγναντεύουν τις ήρεμες θάλασσες και τα θαυμάσια ηλιοβασιλέματα του Μεσσηνιακού κόλπου. Λίγο αργότερα θα φθάσουμε στη γοητευτική κωμόπολη ΠΥΛΟ, με το επιβλητικό μνημείο των «ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ». Χτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άκρο του κόλπου του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ, βλέποντας την από το λιμάνι σου δίνει την αίσθηση του νησιού. Γεύμα προαιρετικά και κλείνουμε ευχάριστα την ημέρα μας με την επίσκεψη μας στη ΜΕΘΩΝΗ, μία γραφική πόλη με το ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ, από τα πιο καλοδιατηρημένα όλης της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, με το θαυμάσιο ακρόπυργο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΛΕΒΗ, χτισμένη σε υψόμετρο 920 μέτρων στις πρόποδες του ΠΑΡΝΩΝΑ. Επίσκεψη, προσκύνημα και αναχώρηση για το κοντινό χωριό ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικά. Η τελευταία μας στάση θα γίνει στην Εθνική οδό ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ, στην περιοχή ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ, πριν καταλήξουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Tιμοκατάλογος

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (2-12 ετών) Μονόκλινο
Phare Palace 145€ 130€ 195€

 

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 

  •  Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

  • Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις, σε ξενοδοχείο 4* (PHARE PALACE) στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

  • 2 πρωινά και 2 δείπνα σε μπουφέ.

  • Αρχηγός – συνοδός.

  • Φ.Π.Α.

  • Φόρος διαμονής.