Απόδραση τεσσάρων ημερών στην περιοχή της Βάλια Κάλντα με διαμονή στο τριών αστέρων PINDOS PALACE με καθημερινή ημιδιατροφή. Επίσκεψη στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Πίνδου. Ένας από τους προορισμούς η Σαμαρίνα πασίγνωστο χωριό, χτισμένο στο Σμόλικα σε ύψος περίπου 1.650μ..

02/06  Διάρκεια   4 Ημέρες  Τιμή  από 218,00 € 

Αναχώρηση 02/06Βάλια Κάλντα
4 μέρες με πούλμαν Καλαμπάκα - Ζιάκας - Περιβόλι - Βοβούσα - Σαμαρίνα - Σμίξη - Μουσείο Μηλιάς. Διαμονή στο ξενοδοχείο PINDOS PALACE 3* Sup, σε δωμάτια του κεντρικού κτιρίου με ημιδιατροφή καθημερινά.

Πρόγραμμα Εκδρομής
γεύμα υπό την σκιά των Μετεώρων. Συνεχίζουμε για το Νομό Γρεβενών και την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Πίνδου. Μαγευτικά τοπία, υπέροχες και ανεξερεύνητες διαδρομές, μέχρι την άφιξη και τακτοποίησή μας στο εξαιρετικό PINDOS PALACE 3* sup. 33 χλμ. από την πόλη των Γρεβενών, σε υψόμετρο 1.320 μ., χτισμένο μέσα στο κατάφυτο δάσος με κυρίαρχο στοιχείο την πέτρα και το ξύλο. Δείπνο μπουφέ.Πρόγευμα και εκδρομική εξόρμηση. Η Σμίξη, το πιο κοντινό χωριό στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, με παλιές πέτρινες βρύσες & αρχοντικά. Η Σαμαρίνα, πασίγνωστο χωριό, χτισμένο στο Σμόλικα σε ύψος περίπου 1.650μ., μέσα σε τοπίο ανεπανάληπτης ομορφιάς. Η υπέροχη διαδρομή μας συνεχίζεται μέχρι το Τρίκωμο, με τη γέφυρα του Αζίζ Αγά στους πρόποδες της Πίνδου. Πρόκειται για μονότοξο γεφύρι, το μεγαλύτερο σε ύψος στη Δ .Μακεδονία και από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.Πρόγευμα και η μέρα μας ξεκινάει με τις κοινότητες του Ζιάκα και του Σπηλαίου. Συνεχίζουμε για το Περιβόλι, κοντά στα σύνορα με τα Zαγοροχώρια της Hπείρου. Για τους τολμηρούς, προτείνουμε εκδρομή με 4Χ4 και mini bus (έξοδα ατομικά), για πεζοπορία στον ακατέργαστο Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα. Επόμενος σταθμός μας η Βωβούσα, το πιο απομακρυσμένο χωριό της ανατολικής πλευράς του Ζαγορίου και μία μαγευτική εμπειρία για τον επισκέπτη. Μέσα από το χωριό περνάει ο Αωός ποταμός και είναι η βοή των νερών αυτό που έδωσε στο χωριό την ονομασία του. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο μπουφέ.Πρωινό και αναχώρηση για το Μουσείο Μανιταριών στη Λάβδα Γρεβενών. Συνεχίζουμε για το Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς, όπου φιλοξενούνται εκτός των άλλων και οι μεγαλύτεροι χαυλιόδοντες στον κόσμο (μήκους 5,02 μ.) από μαστόδοντα ηλικίας τριών εκατομμυρίων χρόνων, όπου πρόσφατα βραβεύτηκε με το Ρεκόρ Γκίνες. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμοκατάλογος


Περισσότερες πληροφορίες

Τιμολογιακή πολιτική
Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά.


Τιμοκατάλογοι

Ξενοδοχείο: PINDOS PALACE
  02/06/2017 εώς 05/06/2017
Δίκλινο € 218.00
3ο άτομο € 189.00
4ο άτομο € 189.00
Μονόκλινο € 260.00


Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:


Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
Διαμονή στο ξενοδοχείο PINDOS PALACE 3* Sup, σε δωμάτια του κεντρικού κτιρίου
Μπουφέ πρωινό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
Αρχηγός / Συνοδός
Φ.Π.Α.