Τριήμερη εξόρμηση στην εκπληκτική Μάνη σε μία μοναδική τιμή με διαμονή στο πολυτελές PORTO MANI στην Κυπαρισσό με καθημερινή ημιδιατροφή. Επίσκεψη στο μοναδικά σπήλαια του Δυρού. Πρόγευμα με αγνά τοπικά προιόντα και στάσης για καφέ στην Λακωνική Μάνη.

03/06 Διάρκεια   3 Ημέρες  Τιμή  από 189,00 € 

Αγέρωχη Μάνη!

3 μέρες με πούλμαν Κότρωνας - Λάγια - Βάθεια - Πόρτο Κάγιο - Ταίναρο - Άλικα - Γερολιμένας - Κοίτα - Αρεόπολη - Γύθειο. Διαμονή στο πολυτελές Porto Mani Suites στην Κυπάρισσο με ημιδιατροφή.


Πρόγραμμα ΕκδρομήςΑναχώρηση 08.00 από Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ προς τη Λακωνική Μάνη. Πρώτο μας υποδέχεται το πανέμορφο Γύθειο, αρχαίο και σημερινό επίνειο της Σπάρτης. Μπαίνοντας στην προσηλιακή Μάνη, ο Κότρωνας, ο μεγαλύτερος παραθαλάσσιος οικισμός σε μαγευτικό όρμο, στη θέση της αρχαίας Τευθρώνης, που σήμερα βρίσκεται κάτω από τα νερά. Μέσω διαδρομής που αποπνέει μία απόκοσμη γοητεία, γεμάτη καστρόσπιτα και χωριά “κρεμασμένα” στις πλαγιές, συνεχίζουμε για τη Λάγια, έναν από τους αρχαιότερους οικισμούς της Μάνης. Νωρίς το απόγευμα, άφιξη και εγκατάσταση στο πολυτελές Porto Mani Suites στην Κυπάρισσο της περιοχής Αλίκων. Δείπνο με τοπικά εδέσματα.Πρόγευμα μπουφέ με αγνά τοπικά προϊόντα και αρχίζουμε τις επισκέψεις μας με τον οικισμό της Κυπάρισσου. Στον οικισμό Κοίτα, θα περπατήσουμε ανάμεσα στα πάμπολλα πυργόσπιτα για να πάρουμε την αίσθηση της νοοτροπίας και της ιστορίας του τόπου. Συνεχίζουμε για τη Βάθεια. Κατευθυνόμενοι για το ακρωτήριο Ταίναρο θα διακρίνουμε πολλά πυργόσπιτα, αλλά και τα αρχαία λατομεία μαρμάρων. Ανάπαυλα για καφέ λίγο πριν το Ταίναρο. Επόμενος σταθμός μας, το γαλήνιο φυσικό λιμάνι του Πόρτο Κάγιο, κάτω από το κάστρο του 1565 όπου χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά). Το βράδυ δείπνο.Πρόγευμα μπουφέ με αγνά τοπικά προϊόντα. Προορισμός μας τα σπήλαια του Δυρού ή “Βλυχάδας” (έξοδα ατομικά) όπου η βαρκάδα ανάμεσα σε σταλακτίτες και σταλαγμίτες είναι μια εμπειρία αξέχαστη. Μετά, το γραφικό Λιμένι όπου χρόνος για καφέ και η Αρεόπολη, η αετοφωλιά των Μαυρομιχαλέων, όπου θα περιηγηθούμε στο διατηρητέο ιστορικό κέντρο, στο Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, την πλατεία 17ης Μαρτίου! Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και μέσω Σπάρτης, επιστρέφουμε στην Αθήνα.


Τιμοκατάλογος

Τιμολογιακή πολιτική
Τιμή κατ’άτομο με Πούλμαν με ημιδιατροφή.


 

Ξενοδοχείο: PORTO MANI SUITES
  29/04/2017 εώς 01/05/2017 03/06/2017 εώς 05/06/2017
Δίκλινο € 189.00 € 189.00
3ο άτομο € 162.00 € 162.00
3ο άτομο 1-12 ετών € 80.00 € 80.00
4ο άτομο 1-12 ετών € 135.00 € 135.00
Μονόκλινο € 245.00 € 245.00


Παροχές

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:


Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
Διαμονή στο πολυτελές POR TO MANI SUITES (A κατ) στην Κυπάρισσο
Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
Αρχηγός / Συνοδός
Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75ετών
Φ.Π.Α.