Μοναδική ευκαιρία εκδρομής τριών ή τεσσάρων ημερών στα υπέροχα και γραφικά Γιάννενα, στα μοναδικά Ζαγοροχώρια και στο επιβλητικό Πάπιγκο. Προσιτές τιμές με διαμονή 5* ξενοδοχεία με καθημερινή ημιδιατροφή και δωρεάν αναψυκτικά, κρασί και μπύρα.

02,03/06  Διάρκεια   3,4 Ημέρες  Τιμή  από 179,00 € 

Γιάννενα - Ζαγοροχώρια - Πάπιγκο

3, 4 μέρες με πούλμαν Μέτσοβο - Γιάννενα - Καλπάκι - Μεγ. Πάπιγκο - Κόνιτσα - Κήποι - Μονοδένδρι - Κάστρο - Νησί - Σπήλαιο Περάματος - Μουσείο Βρέλλη. Διαμονή στο EPIRUS PALACE 5* Deluxe στα Ιωάννινα με ημιδιατροφή καθημερινά. Δωρεάν αναψυκτικά, κρασί χύμα, μπύρα κατά την διάρκεια των δείπνων.

Πρόγραμμα 3 ημερών
Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:00, μέσω Δομοκού - Καλαμπάκας για το υπέροχο Μέτσοβο. Χρόνος για γνωριμία με το χωριό των ευεργετών, επίσκεψη στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Μέσω της Νέας Εγνατίας Οδού φτάνουμε στα Γιάννενα. Τακτοποίηση στο υπερπολυτελές EPIRUS PALACE 5* Deluxe στην είσοδο της πόλης. Το βράδυ δείπνο.Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για τα πολυφωτογραφημένα γεφύρια του Κόκορη και το τρίτοξο του Καλογήρου με προορισμό τους Κήπους (ή Μπάγια Ζαγορίου) με τα περίφημα αρχοντικά χτισμένα από τεχνίτες της πέτρας. Συνεχίζουμε για το Μονοδένδρι. Εκεί, από την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής, θα δούμε από ψηλά το φαράγγι του Βίκου, το βαθύτερο του κόσμου (Guinness 1997). Μετά το μεσημέρι, επιστρέφουμε στην πόλη. Από τον μώλο της λίμνης Παμβώτιδας, θα περάσουμε με βαρκάκια (έξοδα ατομικά) στο νησάκι όπου βρίσκεται το σπίτι/μουσείο του Αλή Πασά. Για όσους δεν ακολουθήσουν, προτείνουμε επίσκεψη στο κάστρο όπου το Σουφαρί Σεράι, η ιππική σχολή, το Τζαμί Ασλάν και το Βυζαντινό μουσείο. Το βράδυ δείπνο.Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Επίσκεψη στο Σπήλαιο Περάματος (έξοδα ατομικά) 1.100 μέτρων με σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Είναι το πρώτο σπήλαιο στην Ελλάδα που αξιοποιήθηκε τουριστικά, αλλά και αυτό που παραμένει πρώτο στις εντυπώσεις για το μέγεθος και τη σπανιότητα του. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Μουσείο Βρέλλη (έξοδα ατομικά) με τα κέρινα ομοιώματα και μέσω Αμφιλοχίας και της γέφυρας Αντιρίου - Ρίου, επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.


Τιμοκατάλογος

Τιμολογιακή πολιτική
Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά. Δωρεάν αναψυκτικά, κρασί χύμα, μπύρα κατά την διάρκεια των δείπνων.Ξενοδοχείο: EPIRUS PALACE
  03/06/2017 εώς 05/06/2017
Δίκλινο € 179.00
3ο άτομο € 139.00
3ο άτομο 1-12 ετών € 80.00
4ο άτομο 1-12 ετών € 125.00
Μονόκλινο  € 230.00


 
 
 
 

Πρόγραμμα 4Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:00, μέσω Δομοκού - Καλαμπάκας για το υπέροχο Μέτσοβο. Χρόνος για γνωριμία με το χωριό των ευεργετών, επίσκεψη στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Μέσω της Νέας Εγνατίας Οδού φτάνουμε στα Γιάννενα. Τακτοποίηση στο υπερπολυτελές EPIRUS PALACE 5* Deluxe στην είσοδο της πόλης. Το βράδυ δείπνο.Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το ξακουστό Καλπάκι. Επίσκεψη στο πολεμικό μουσείο όπου θα ενημερωθούμε για την βαριά ιστορία της περιοχής, στο ΟΧΙ του 1940. Συνεχίζουμε για το Μεγάλο Πάπιγκο (καιρού επιτρέποντος). Σε μικρή απόσταση είναι και το Μικρό Πάπιγκο, με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική. Αργότερα θα βρεθούμε στην Κόνιτσα, η οποία σκαρφαλωμένη στην πλαγιά του λόφου κάτω από το βουνό Τραπεζίτσα και δίπλα στον Αώο ποταμό, σφύζει από ζωή και ομορφιά. Επιστροφή και δείπνο.Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για τα πολυφωτογραφημένα γεφύρια του Κόκορη και το τρίτοξο του Καλογήρου με προορισμό τους Κήπους (ή Μπάγια Ζαγορίου) με τα περίφημα αρχοντικά χτισμένα από τεχνίτες της πέτρας. Συνεχίζουμε για το Μονοδένδρι. Εκεί, από την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής, θα δούμε από ψηλά το φαράγγι του Βίκου, το βαθύτερο του κόσμου (Guinness 1997). Μετά το μεσημέρι, επιστρέφουμε στην πόλη. Από τον μώλο της λίμνης Παμβώτιδας, θα περάσουμε με βαρκάκια (έξοδα ατομικά) στο νησάκι όπου βρίσκεται το σπίτι/μουσείο του Αλή Πασά. Για όσους δεν ακολουθήσουν, προτείνουμε επίσκεψη στο κάστρο όπου το Σουφαρί Σεράι, η ιππική σχολή, το Τζαμί Ασλάν και το Βυζαντινό μουσείο. Το βράδυ δείπνο.Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Επίσκεψη στο Σπήλαιο Περάματος (έξοδα ατομικά) 1.100 μέτρων με σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Είναι το πρώτο σπήλαιο στην Ελλάδα που αξιοποιήθηκε τουριστικά, αλλά και αυτό που παραμένει πρώτο στις εντυπώσεις για το μέγεθος και τη σπανιότητα του. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Μουσείο Βρέλλη (έξοδα ατομικά) με τα κέρινα ομοιώματα και μέσω Αμφιλοχίας και της γέφυρας Αντιρίου - Ρίου, επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.


Τιμοκατάλογος

Τιμολογιακή πολιτική
Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά. Δωρεάν αναψυκτικά, κρασί χύμα, μπύρα κατά την διάρκεια των δείπνων.Ξενοδοχείο: EPIRUS PALACE
  02/06/2017 εώς 05/06/2017
Δίκλινο € 239.00
3ο άτομο € 175.00
3ο άτομο 1-12 ετών  € 95.00
4ο άτομο 1-12 ετών € 155.00
Μονόκλινο € 315.00


 
 

 

Παροχές


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
Διαμονή στο υπερπολυτελές EPIRUS PALACE 5* Deluxe στην είσοδο της πόλης των Ιωαννίνων
Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο στο ξενοδοχείο καθημερινά (ημιδιατροφή)
Αρχηγός / Συνοδός
Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
Φ.Π.Α.