Κλέιστε μέχρι τις 20/5 για τριήμερη εκδρομή στην Σκύρο. Διαμονή στο 4* SKIROS PALACE σε προνομιακή τιμή. Παροχή πρωινού και δείπνου. Παρουσία συνοδού. Βόλτα στην ΧΩΡΑ, επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς.

 

 

03/06/2017 Διάρκεια   3 Ημέρες  Τιμή  από 165,00 € 

Σκύρος, 3 ημέρες


Early Booking έως 20/5! Αναχώρηση 3/6.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση το πρωί για Κύμη με ενδιάμεση στάση, επιβίβαση στο φέρυ - μποτ και απόπλους στα Λινάρια, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Skiros Palace πάνω σε υπέροχη παραλία. Χρόνος ελεύθερος, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.


Μετά το πρωινό αναχώρηση για το βόρειο μέρος του νησιού, με τα πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια, μικρά εκκλησάκια και πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα συναντήσουμε την Ατσίτσα, γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο με πολλούς γραφικούς κολπίσκους. Επιστρέφουμε στη ΧΩΡΑ, για να επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς και τον οικισμό Μαγαζιά που βρίσκεται κάτω από τη Χώρα, με την αμμουδερά παραλία. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την παλιά χώρα της Σκύρου, χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές λόφου, στη σκιά ενός Μεσαιωνικού κάστρου, με τα παραδοσιακά καλντερίμια και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.


Πρωινό και επίσκεψη στο νότιο τμήμα του νησιού. Θα επισκεφθούμε την όμορφη παραλία της Καλαμίτσας και με το παραθαλάσσιο χωριό Πεύκο, κλείνουμε την επίσκεψη μας στο νησί και συνεχίζουμε για το λιμάνι Λινάρια, επιβίβαση στο φέρυ-μποτ για Κύμη. 'Αφιξη και μέσω Ερέτριας, στάση, καταλήγουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμοκατάλογος

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχεία Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (έως 12 ετών) Μονόκλινο
Skiros Palace 4*

175€

165€*

85€ 225€
*Η τιμή αφορά κρατήσεις με προκαταβολή έως 20/5.


Παροχές


 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
• Διαμονή - 2 διανυκτερεύσεις - σε ξενοδοχείο 4* (SKIROS PALACE).
• 2 πρωινά.
• 2 δείπνα.
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΚΥΜΗ - ΣΚΥΡΟ και αντίστροφα.
• Αρχηγός - συνοδός.
• Φ.Π.Α.