Κάντε κράτηση σε προνομιακή τιμή μέχρι στις 20/5 για τριήμερη εκδρομή στο νησί της Μεγαλόχαρης,την μοναδική Τήνο. Διαμονή στων 3* AEOLOS BAY με καθημερινό πρωινό και δείπνο. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Κεχροβουνίου, το μοναστήρι όπου μόνασε η Αγία Πελαγία.

 

03/06/2017 Διάρκεια   3 Ημέρες  Τιμή  από 165,00 € 


Early Booking έως 20/5! Αναχώρηση 3/6.


ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ

Πρόγραμμα Εκδρομής


Αναχώρηση στις 6.00 π.μ. για το λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για ΤΗΝΟ. Μετά από τετράωρο θαλάσσιο ταξίδι φθάνουμε στο νησί της Μεγαλόχαρης. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά μέχρι την τακτοποίηση μας στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα, επίσκεψη στην Ιερά Μονή Κεχροβουνίου, το μοναστήρι όπου μόνασε η Αγία Πελαγία. Προσκύνημα και επίσκεψη στο κελί της Αγίας, χάρις στο όραμα της οποίας έγινε η εύρεση της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.


Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Πρώτος σταθμός το χωριό ΒΩΛΑΚΑΣ, ένα μεσαιωνικό καθολικό χωριό, χτισμένο σε υψόμετρο 280 μέτρων, σε ένα μικρό οροπέδιο στη μέση του νησιού, με αρκετά από τα σπίτια του χτισμένα επάνω σε σφαιρικούς βράχους. Ακολουθεί επίσκεψη στο όμορφο γραφικό ψαροχώρι της Τήνου, τον Πάνορμο. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό του Πύργου, με το νέο Μουσείο μαρμαροτεχνίας, το σπίτι - Μουσείο του σπουδαίου γλύπτη Γιανούλη Χαλεπά και το Μουσείο Τήνιων καλλιτεχνών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας νωρίς το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, δείπνο, διανυκτέρευση.


Πρωινό και μετάβαση στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ, για παρακολούθηση της θείας λειτουργίας και προσκύνημα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, check out και χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και αγορά αναμνηστικών, μέχρι την επιβίβαση μας στο πλοίο της επιστροφής το μεσημέρι για το λιμάνι της Ραφήνας. 'Αφιξη και μεταφορά στην Αθήνα.

Τιμοκατάλογος

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχεία Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (έως 12 ετών) Μονόκλινο
Aeolos Bay 3*

175€

165€*

155€ 215€
*Η τιμή αφορά κρατήσεις με προκαταβολή έως 20/5.Παροχές

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Μεταφορές και περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
• Εισιτήρια πλοίων οικονομικής θέσης ΡΑΦΗΝΑ - ΤΗΝΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ.
• 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο AEOLOS BAY 3*.
• 2 πρωινά.
• 2 δείπνα.
• Αρχηγός - συνοδός.
• Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
• Φ.Π.Α.