Αποδράστε στην κοντινή και πανέμορφη Αγία Άννα στην Εύβοια, σε ένα ελκυστικό πακέτο 4, 6 ή 8 ημερών στο 4* THALATTA SEASIDE HOTEL με καθημερινό πρωινό μέσα από ένα μπουφέ επιλογών. Μοναδικές παροχές. Κάνετε τώρα την κράτησή σας.

Απολαύστε ένα πακέτο 6 ή 8 ημερών στο SUNSHINE CRETE VILLAGE 4* στην Ιεράπετρα Κρήτης, παροχές ALL INCLUSIVE δίπλα από μία ατέλειωτη παραλία  στο γραφικό χωριό Κουτσουνάρι. Κράτηση τώρα, καλέστε για περισσότερες πληροφορίες.

Επισκεφθείτε τους πανέμορφους Παξούς με τα γαλανοπράσσινα νερά του Ιονίου σε ένα ελκυστικό πακέτο 4, 6 ή 8 ημερών στο 4* PAXOS CLUB με καθημερινό πρόγευμα σε μπουφέ. Το ξενοδοχείο διαθέτει και πισίνα για τους μικρούς μας φίλους.

Επισκεφθείτε το προσεγμένο MARMARI BAY HOTEL 3* στο Μαρμάρι της Εύβοιας, σε ένα πακέτο 6 ή 8 ημέρων με καθημερινή ημιδιατροφή σε ένα μπουφέ επιλογών. Αποδράστε στην όμορφη Εύβοια. Τηλεφωνήστε για περισσότερες πληροφορίες.

Απολαύστε 6 ημέρες στο γραφικό Πήλιο στον Κόλπο Χόρτου στο μαναδικό LEDA VILLAGE RESORT με καθημερινή ημιδιατροφή. Απολαύστε την εκπληκτική θέα στον Παγασητικό κόλπο από όποιο σημείο του ξενοδοχείου βρίσκεστε. Κράτηση τώρα. 

Επισκεφθείτε το KING SARON 4* στο καλαμάκι Κορινθίας λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας με ημιδιατροφή και απολάυστε τη μοναδική θέα στον Σαρωνικό Κόλπο. Δυνατότητα εξορμήσεων σε πολύ ενδιαφέροντα σημεία όπως η Διώρυγα της Κορίνθου.

Ελκυστικό ταξίδι 6 ημερών στο μοναδικό IONIO SEA 4* στην Πέρδικα Θεσπρωτίας με καθημερίνο πρόγευμα σε μπουφέ και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες παροχές. Κάνετε την κράτησή σας τώρα. Τηλεφωνήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

Επισκεφθείτε το DI MARE BOUTIQUE HOTEL 3* στην πανέμορφη Σύρο, σε ένα μοναδικό πακέτο 6 ή 8 ημερών με καθημερινό πρωινο μπουφέ. Ελκυστικές παροχές και τιμές. Κάνετε άμεσα την κράτησή σας. Στην πανέμορφη Ντε λα Γκράτσια (Ποσειδωνία).

Επισκεφθείτε την όμορφη Πάρο σε ένα πακέτο 4, 6 και 8 ημερών στο όμορφο HIGH MILL HOTEL 3* με μοναδικές παροχές και καθημερινό πρωινό. Όλα τα δωμάτια του είναι με θέα θάλασσα. Κάνετε τώρα την κράτησή σας. Ελκυστικό πακέτο.

Μοναδική ευκαιρία για διακοπές στα πανέμορφα και γραφικά Χανιά. Με διαμονή στο 5* ξενοδοχείο IOLIDA BEACH RESORT, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την αμμώδη παραλία της Αγίας Μαρίνας, με μοναδική θέα στο Κρητικό Πέλαγος.

Σελίδα 1 από 5