10 ημέρες στην Ισπανία, διασχίστε την κεντρική και Βόρεια Ιταλία, με μικρές ενδιάμεσες στάσεις βλέπωντας σημαντικές Ιταλικές μεγαλουπόλεις, όπως η ΜΠΟΛΟΝΙΑ, και η ΠΑΡΜΑ. Προνομιακό πακέτο σε πολυτελή ξενοδοχεία με πρωινό και δείπνο.

Μη χάσετε αυτη τη μοναδική εμπειρία. Επισκεφθείτε την Νότια Ιταλία για 9 ημέρες με διαμονήσ σε πολυτελή ξενοδοχεία 3* και 4* με ημιδιατροφή που περιλαμβάνει 6 πρωινά και 6 δείπνα. Επίσκεψη στις Συρακούσες τη πόλη της ''Μεγάλης Ελλάδας''.

Φλωρεντία πόλη για περιπάτους η μια επίσκεψη στην ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΟΥΦΙΤΣΙ με πίνακες των ΜΠΟΤΙΤΣΕΛΙ, ΡΑΦΑΕΛ, ΝΤΟΝΑΤΕΛΛΟ και ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ. Μοναδικό πακέτο διαμονή σε ξενοδεοχεία 4* καθημερινό πρωινό και δείπνο.

Επισκεφθείτε το  "ΜΑΝΧΑΤΤΑΝ του ΜΕΣΑΙΩΝΑ", η γραφική κωμόπολη SAN GIMIGNANO. Ψηλοί αγέρωχοι πύργοι μας καλωσορίζουν από μακριά δίνοντας στο Σαν Τζιμινιάνο μια παραμυθένια όψη. 8 ημέρες, μοναδική εμπειρία. Κράτηση τώρα.

7 ημέρες στην όμορφη Ιταλία, επίσκεψη στην πόλη της Αναγέννησης, την Φλωρεντία, θα δούμε και θα θαυμάσουμε, μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο. Ελκυστικό πακέτο, μοναδική ευκαιρία. Κράτηση τώρα.

9 ημέρες στην Βόρεια Ιταλία, απολαύστε εκτός των άλλων μια πανέμορφη διαδρομή για το ΤΙΡΑΝΟ, από όπου θα συνεχίσουμε με τρενάκι για το παγκοσμίου φήμης χιονοδρομικό κέντρο St. Moritz. Ελκυστική τιμή, μοναδικές παροχές, Κάντε κράτηση τώρα.

Εκδρομή 7 ημερών από Βιέννη σε Βελιγράδη. Μοναδική ευκαιρία επίσκεψης στον Ελληνορθόδοξο Μητροπολιτικό Ναό και τη GRIECHENCASSE, η πάροδος των Ελλήνων. Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* και 4* με 6 πρωινά και 5 δείπνα. Κράτηση τώρα.

Μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας και να αναχωρήσετε για την καρδιά των Αυστριακών 'Αλπεων, το γραφικό ΚΙΤΣΜΠΟΥΕΛ. Προνομιακό πακέτο 8 ημερών με διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με 5 πρωινά και δείπνα. Επισκεφθείτε τις αυστριακές ΑΛΠΕΙΣ!

Επισκεφθείτε τη μοναδική Βουδαπέστη τη πόλη της Βιέννης και το μαγευτικο Βελιγράδι, σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο 6 ημερών, με διαμονή σε ξενοδοχεία 3* και 4* με καθημερινό πρωινό και δείπνο. Ξεναγήσεις, παρουσία συνοδού. Κράτηση τώρα.

Εκδρομή 9 ημερών σε ένα μοναδικό πακέτο που ξεκινάει από 465€ με προορισμό την όμορφη Βουδαπέστη, την γραφική Πράγα και την επιβλητική Βιέννη. Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* και 4* με καθημερινό πρωινό και δείπνο και ένα κυρίως γεύμα. Κράτηση τώρα.

Σελίδα 1 από 2