Ελούντα Κρήτης στο μοναδικό ELOUNDA BREEZE RESORT 4*  με παροχές ALL INCLUSIVE. Σας διασφαλίζουμε αξέχαστες στιγμές στην πανέμορφη Κρήτη, απολάυστε τα πεντακάθαρα νερά και το μαγευτικό περιβάλλον σε ένα ελκυστικό πακέτο.

Στη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. θα δούμε τη Βουλή, το Προεδρικό Μέγαρο, την Εκκλησία - σύμβολο της πόλης του Αλεξάντερ Νέφσκι, ξενάγηση στο ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ χτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον ΜΠΑΝΣΚΑ και ΜΠΡΣΤΙΤΖΑ. Κάνετε τώρα κράτηση.

ΠΡΑΓΑ, ξενάγηση από την ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ με το μεγαλοπρεπή Ναό ΑΓΙΟΥ ΒΙΤΟ,  στη συνέχεια συναντάμε το ΝΑΟ του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, καθώς και τη γέφυρα του ΚΑΡΟΛΟΥ και καταλήγουμε στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ με το ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ και πολλά άλλα.

Επίσκεψη στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, για την περιοχή της ΝΙΣ, απολαύστε μια διαδρομή έξω από την πρωτεύουσα της ΣΕΡΒΙΑΣ το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, με ενδιάμεση στάση το απόγευμα στο "ΠΑΡΙΣΙ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ", την όμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Ελκυστικό πακέτο. Κάνετε τώρα κράτηση.

Επισκεφθείτε την κοιλάδα ΔΟΒΡΟΥΤΣΑ και το ΔΕΛΤΑ του ΔΟΥΝΑΒΗ, στη Μαύρη θάλασσα. Ένας μοναδικός συνδυασμός φύσης και ιστορίας, με το μύθο της Αργοναυτικής εκστρατείας και το χρυσόμαλλο Δέρας και πολλά άλλα αξιοθέατα. Ελκυστικό πακέτο.

ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ, γνωριμία με την πόλη, με κυριότερα σημεία ενδιαφέροντος την ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ, τους ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑ και ΙΜΑΡΕΤ, το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ. Ελκυστικό πακέτο με διαμονή σε 4* ξενοδοχεία και ημιδιατροφή καθημερινά. 

ΒΕΡΟΝΑ, περιήγηση στην πόλη του ΡΩΜΑΙΟΥ και της ΙΟΥΛΙΕΤΑΣ, απολαύστε μια πανέμορφη διαδρομή για το ΟΜΠΕΡ ΑΜΕΡΚΑΟΥ, πόλη γνωστή από το «ΘΕΑΤΡΟ των ΠΑΘΩΝ του ΧΡΙΣΤΟΥ» και πολλά άλλα αξιοθέτα. Ελκυστικό πακέτο. Κράτηση τώρα.

Επισκεφθείτε το Μοναστήρι Zica, χτίστηκε στις αρχές του 13ου αιώνα και βρίσκεται στην είσοδο του φαραγγιού Ιμπάρ στην κεντρική Σερβία. Ήταν η πρώτη έδρα της Αρχιεπισκοπής της Σερβίας. Ελκυστικό πακέτο με μοναδικές παροχές. Κράτηση τώρα.

Περάστε από την πρωτεύουσα της ΣΕΡΒΙΑΣ το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ προσπερνώντας το ΝΟΒΙΣΑΝΤ που οδηγεί στα σύνορα της ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ και την πόλη του ΣΕΓΚΕΤ. Επισκεφθείτε τη πανέμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Ελκυστικό πακέτο με πολλές παροχές. Κράτηση τώρα.

Διασχίζοντας τις 'Αλπεις της Βόρειας Ιταλίας, θα καταλήξουμε στην ευρύτερη περιοχή του ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ, της πρωτεύουσας του Τυρόλο, κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο, άφιξη στην πόλη ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ στη συμβολή των ποταμών Ρήνου και Νέκαρ και πολλά άλλα.

Σελίδα 1 από 4