ΣΕΡΡΕΣ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

06/04 Διάρκεια   4 Ημέρες  Τιμή  από 205,00 € 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε για την περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ, γεύμα προαιρετικά και προσπερνάμε τη Θεσσαλονίκη για να καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Τακτοποίηση, δείπνο, προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.

Πρωινό και επίσκεψη στη λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Χτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον ΜΠΑΝΣΚΑ και ΜΠΡΣΤΙΤΖΑ, έχει πάρει το όνομα της από το Βούλγαρο επαναστάτη ΓΙΑΝ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Χρόνος ελεύθερος στην κεντρική πλατεία που δεσπόζει το μεγάλο δένδρο 500 ετών, δίπλα στο αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι, αλλά και το γραφικό πεζόδρομο με την πολύ ενδιαφέρουσα αγορά της πόλης. Νωρίς το μεσημέρι επιστρέφουμε στον Προμαχώνα και συνεχίζουμε για την κωμόπολη της ΚΕΡΚΙΝΗΣ αλλά και την ομώνυμη λίμνη, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα, ένα μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από τη Σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα προαιρετικά και βαρκάδα προαιρετικά (καιρού επιτρέποντος). Επιστροφή στις ΣΕΡΡΕΣ, χρόνος ελεύθερος, παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και επίσκεψη της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και συμμετοχή στο εορταστικό πασχαλινό γλέντι στον κήπο του ξενοδοχείου με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία. Ακολουθεί πλούσιο Πασχαλινό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ, διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα, με μια ευχάριστη παράκαμψη στους πρόποδες του Ολύμπου για επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, αλλά και το γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ για γεύμα προαιρετικά. Η διαδρομή μας συνεχίζεται με στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη βράδυ.Tιμοκατάλογος

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο,

4-12 ετών

Μονόκλινο
Philippos Xenia 4* 205€ 175€ 280€

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILIPPOS XENIA 4*, στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ.
 • 3 πρωινά σε μπουφέ.
 • Δείπνο με νηστίσιμα τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
 • Αναστάσιμο δείπνο.
 • Πλούσιο παραδοσιακό Πασχαλινό εορταστικό γεύμα, με μουσική (d.j.).
 • Αρχηγός - Συνοδός.
 • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ο νέος φόρος διαμονής του Ν. 4389/2016 που περιγράφεται στον πιο κάτω πίνακα ανά δωμάτιο, ο οποίος προεισπράττεται από το γραφείο μας με την εξόφληση της εκδρομής, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις κατά την άφιξη στα ξενοδοχεία και την κατανομή των δωματίων.
  Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
  Ξενοδοχεία 5* 4€
  Ξενοδοχεία 4* 3€
  Ξενοδοχεία 3* 1.5€
  Ξενοδοχεία 1-2* 0.5€