7 μέρες οδικώς Βιέννη - Σάλτσμπουργκ - Εκδρομή στα Δάση της Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Μπάντεν - Βουδαπέστη - Βελιγράδι. Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* ή 4* με πρωινό και 5 δείπνα.

23/6 Διάρκεια   7 Ημέρες  Τιμή  από 475,00 € 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αθήνα - Νις/Σερβία

Αναχώρηση στις 06:00 από Αθήνα για τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε για την περιοχή της Νις. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Νις - Βιέννη/Αυστρία

Πρωινή αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αυστρίας, την όμορφη Βιέννη, όπου με ενδιάμεσες στάσεις θα φθάσουμε αργά το βράδυ. Διανυκτέρευση.

Βιέννη, Ξενάγηση, Ανάκτορα Σενμπρούν
 
Η πόλη του Στράους μας προκαλεί να τη γνωρίσουμε. Ξεκινάμε με τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (Ring), για να δούμε την κρατική Όπερα, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και της Τέχνης, τους αυτοκρατορικούς και λαϊκούς κήπους, το παλάτι Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο το Δημαρχείο, το Χρηματιστήριο και το Πανεπιστήμιο. Ακολουθεί η πλατεία Σβάρτσενμπεργκ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού Καθεδρικός ναός του Αγίου Στεφάνου, ο ελληνορθόδοξος Μητροπολιτικός ναός και η Griechen Casse, η πάροδος των Ελλήνων, για να καταλήξουμε στο σπουδαιότερο παλάτι της Βιέννης, το Σενμπρούν. Εσωτερική επίσκεψη των σαράντα σπουδαιότερων διαμερισμάτων. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
 
 
Βιέννη - Σάλτσμπουργκ - Βιέννη

Μια πολύ όμορφη διαδρομή μας οδηγεί σήμερα στο Σάλτσμπουργκ, την πρωτεύουσα του ομώνυμου ομοσπονδιακού κρατιδίου, γενέτειρα του Μότσαρτ, μια πόλη με ξεχωριστή ομορφιά και ιστορία και σημαντικά αξιοθέατα, όπως το Σπίτι-Μουσείο του Μότσαρτ, το παλάτι Μίραμπελ, την εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου κ.ά. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε την ιδιαίτερα χαρούμενη και λαμπερή ατμόσφαιρα της πόλης. Επιστροφή το βράδυ στη Βιέννη για δείπνο και διανυκτέρευση.

Βιέννη - Εκδρομή στα Δάση της Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Μπάντεν - Βουδαπέστη
Μια πολύ όμορφη εκδρομή ξεκινά σήμερα στα Βιεννέζικα Δάση, στην περιοχή του Μάγιερλινγκ, για να δούμε το κυνηγετικό περίπτερο, γνωστό από το τραγικό ειδύλλιο της Μαρίας Βετσέρα με τον πρίγκιπα Ροδόλφο. Συνεχίζουμε για την κοσμική λουτρόπολη του Μπάντεν. Παραμονή, επίσκεψη και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, την όμορφη Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και περίπατος γνωριμίας με την πόλη. Διανυκτέρευση.
 
 
Βουδαπέστη - Βελιγράδι - Νις/Σερβία

Πρωινή αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, όπου θα έχουμε σύντομη στάση γνωριμίας με την πόλη. Συνεχίζουμε προς την Νις για δείπνο και διανυκτέρευση.

Νις - Αθήν

Αφήνουμε σήμερα τη Σερβία με προορισμό τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ.

Tιμοκατάλογος

Ημερομηνίες

17/3, 5,28/4, 26/5, 23/6

Δίκλινο

475€

3ο άτομο εώς 12 ετών

425€

Μονόκλινο

640€

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • 6 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* (Νις 3*, 4*)
  • Ημιδιατροφή εκτός της 2ης μέρας (6 πρωινά, 5 δείπνα)\
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Αρχηγός-συνοδός
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.A.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους. Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα. Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό και ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στις παροχές του προγράμματος

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.