Ένα συναρπαστικό ταξίδι σε μία αχανή χώρα, γεμάτη μυστήριο, χρώμα, εικόνες, μύθους, χιλιάδες θεούς, θρησκευτικές παραδόσεις, μοναδική αρχιτεκτονική, εκπληκτικές αντιθέσεις, πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και ποικιλία από προορισμούς και συνδυασμούς αυτών για να διαλέξετε! Γνωρίστε μαζί μας την Ινδία, μία από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του πλανήτη! 

30/03 & 06/04 Διάρκεια  8 Ημέρες  Τιμή  από 599,00 € 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αθήνα - Δελχί

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Ινδίας, το Δελχί.

Δελχί (ξενάγηση)

Άφιξη στο Δελχί, συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο. Ένας συνδυασμός επισκέψεων ανάμεσα στο Νέο και το Παλαιό Δελχί ο σημερινός, για να γνωρίσουμε τις καλοσχεδιασμένες λεωφόρους του Νέου, αλλά και τη γοητεία των περασμένων χρόνων του Παλαιού, με τα μαρμάρινα παλάτια, τα τζαμιά και τα παζάρια, που έρχονται σαν μια σειρά εικόνων από ιστορίες Μαχαραγιάδων. Περνώντας έξω από το Κόκκινο Φρούριο, θα δούμε το Μεγάλο Τζαμί (Τζαμά Μαστζίντ), θα επισκεφθούμε το απέριττο μνημείο αποτέφρωσης του Γκάντι (Ρατζ Γκατ), το ιστορικό παζάρι Chandni Chowk και τον ναό Λάξμι Ναραγιάν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Δελχί-Αξαρντάμ-Άγκρα (204 χλμ. / 2-3 ώρες)

Μετά το πρωινό και ακολουθώντας μία πορεία για την Άγκρα, θα κάνουμε μία στάση στη «νέα κατοικία του θεού» Αξαρντάμ. Ένας εντυπωσιακός ινδουιστικός τόπος αιώνιας αφοσίωσης και μία πνευματική πανεπιστημιούπολη αφιερωμένη στην αρμονία και τη μάθηση. Συνεχίζουμε για την Άγκρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Άγκρα (ξενάγηση)

Κατά την πρωινή μας ξενάγηση θα επισκεφθούμε το πιο διάσημο μνημείο όχι μόνο της πόλης, αλλά και ολόκληρης της χώρας, το περίφημο Ταζ Μαχάλ, καθώς και το Κόκκινο Φρούριο της Άγκρα, γεμάτο από παιχνιδιάρες μαϊμούδες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετικά μπορείτε να παρακολουθήσετε το Mohebet-e-Taj, μία παράσταση με θέμα τον αιώνιο έρωτα και τη κατασκευή του μοναδικού μνημείου του Ταζ Μαχάλ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Άγκρα - Φατεχπούρ Σικρί - Αμπανέρι – Τζαϊπούρ (238 χλμ./3-4 ώρες)

Αναχώρηση για την "Ροζ Πόλη", την Tζαϊπούρ. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μας διαδρομής θα επισκεφθούμε αρχικά τη Φατεχπούρ Σικρί (πόλη της Νίκης), μια πόλη που εγκαταλείφθηκε 14 χρόνια μετά την ίδρυσή της το 1569 από τον αυτοκράτορα Άκμπαρ. Ακολουθεί στάση στο μικρό χωριό Αμπανέρι για να δούμε τον ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής ταμιευτήρα νερού (baori) με τα βαθμιαία μειούμενα σκαλοπάτια του. Συνεχίζουμε για τη Τζαιπούρ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Τζαϊπούρ (Ανάβαση στο φρούριο της Αμπέρ με ελέφαντες, ξενάγηση πόλης)

Η ημέρα μας σήμερα θα ξεκινήσει με επίσκεψη στο φρούριο της Αμπέρ, που μέχρι το 1728 αποτελούσε το διοικητήριο της επαρχίας. Βρίσκεται στον ομώνυμο λόφο και η προσέγγισή του γίνεται στην πλάτη ελεφάντων. Η ξενάγησή μας θα συνεχιστεί στην ίδια την Τζαϊπούρ, όπου θα επισκεφθούμε το ανάκτορο και το αστεροσκοπείο Jandar Mandar. Τέλος, θα θαυμάσουμε την πρόσοψη του Χαβά Μαχάλ, ένα ασυνήθιστης αρχιτεκτονικής παλάτι με πολυάριθμα παραθυράκια, που κτίστηκε το 1799 προκειμένου οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας να μπορούν να παρακολουθούν την καθημερινή ζωή, χωρίς να γίνονται αντιληπτές. Η ημέρα θα κλείσει με μία γραφική βόλτα με ποδηλατάμαξες στη τοπική αγορά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετικά μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διάσημη τελετή Ααρτι στο ναό Birla. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Τζαϊπούρ-Δελχί (258 χλμ./4-5 ώρες)

Μεταφορά στο Δελχί και Φθάνοντας θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μία μικρή βόλτα στο κέντρο της πόλης περιμετρικά του προεδρικού μεγάρου και πιθανόν να υπάρχει χρόνος για επίσκεψη στην παραδοσιακή αγορά Τζαν Πατ. Προαιρετικά παρακολουθήστε την υπέρλαμπρη παράσταση Kingdom of Dreams στο ομώνυμο θέατρο και χαλαρώστε στα παρακείμενα καταστήματα με διάκοσμο από όλες τις περιοχές της Ινδίας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Δελχί - Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο νωρίς το πρωί και πτήση για την Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη αυθημερόν.

Tιμοκατάλογος

Τιμή κατ'άτομο 
Αναχωρήσεις  30/03 & 06/04
Δίκλινο 599€
Επιβάρυνση Μονόκλινου 220€

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία 5* ή αντίστοιχα:

 • 2 νύχτες Δελχί – Crowne Plaza Okhla ή Suryaa 5*
 • 2 νύχτες Τζαιπούρ – Holiday Inn ή Hilton 5*
 • 2 νύχτες Άγκρα–Ramada ή Crystal Sarovar Premier 5*
  Μπορεί να χρησιμοποιηθούν άλλα αντίστοιχα ξενοδοχεία.

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια (πτήσεις μέσω άλλης πόλης)..με Turkish ή Qatar ή Emirate

 • Διαμονή σε 5* ξενοδοχεία

 • Ημιδιατροφή κάθε μέρα

 • Μεταφορές & εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

 • Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί

 • Έμπειρος συνοδός από Ελλάδα

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων, ατομική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση, είσοδοι € 680

 • Βίζα εισόδου στην Ινδία € 55 περίπου η οποία εκδίδεται ηλεκτρονικά από το γραφείο μας και απαιτούνται 5 εργάσιμες ημέρες

 • Τοπικοί φόροι για φιλοδωρήματα, αχθοφορικά (καταβάλλονται μόνο στην Ινδία) € 70

Σημειώσεις:

 • Οι αναχωρήσεις εκτελούνται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων.
 • Επιβάρυνση για συμμετοχή 2 ατόμων χωρίς συνοδό € 120 ανά επιβάτη
 • Επιβάρυνση για συμμετοχή 3-6 ατόμων χωρίς συνοδό € 80 ανά επιβάτη
 • Επιβάρυνση για συμμετοχή 7-10 ατόμων χωρίς συνοδό € 60 ανά επιβάτη
 • Επιβάρυνση για συμμετοχή 10 ατόμων με συνοδό + € 50 ανά επιβάτη
 • Απαραίτητο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ