4 ημέρες στην Καστοριά, στη Φλώρινα και  στις Πρέσπες, 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό.

12/08 Διάρκεια   4 Ημέρες  Τιμή  από 158,00 € 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση 07:15 π.μ., στάση στην περιοχή ΛΑΜΙΑΣ και της ΛΑΡΙΣΑΣ και συνεχίζουμε μέσω ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ στη μαγευτική καταπράσινη περιοχή του Βέρμιου. Το μοναστήρι ιδρύθηκε από τους Ποντίους από όπου και έφεραν την ιστορική εικόνα της Παναγίας. Επίσκεψη, προσκύνημα και καταλήγουμε αργά το απόγευμα στην όμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

Πρωινό και γνωριμία με τη γραφική περιοχή των ΠΡΕΣΠΩΝ. Θα επισκεφθούμε τον ΑΓΙΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟ στη μικρή ΠΡΕΣΠΑ και θα συνεχίσουμε με το ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ. Γεύμα προαιρετικά και η επιστροφή μας στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, από την ελατοσκέπαστη περιοχή του ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ με το ομώνυμο χιονοδρομικό, με στάση γνωριμίας στην πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Περίπατοι γνωριμίας στην πόλη των Γουναράδων το απόγευμα, για αγορές αναμνηστικών, διανυκτέρευση.

Πρωινό και επίσκεψη στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου, της Ιεράς Μονής Παναγίας Μαυριώτισσας στη βόρεια πλευρά της χερσονήσου. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΛΙΜΝΑΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ, ενώ αμέσως μετά μια όμορφη εκδρομή ξεκινά για το ορεινό ΝΥΜΦΑΙΟ στην πλαγιά του όρους ΒΙΤΣΙ σε υψόμετρο 1.350 μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, το ερειπωμένο Αρχοντικό - Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα αλλά και το καταφύγιο της καφέ Αρκούδας "ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ". Γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ. Η διαδρομή μας με μικρή στάση από την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, κοντά στη ΣΙΑΤΙΣΤΑ και συνεχίζεται για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Στην ΑΘΗΝΑ, φθάνουμε το βράδυ, με στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ.Tιμοκατάλογος

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Δίκλινο Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο  Μονόκλινο
158€ 140€ 218€

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.

  • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο EUROPA 4*, της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

  • 3 πρωινά.

  • Αρχηγός - συνοδός.

  • Φ.Π.Α.

  • Φόρος διαμονής.