Προορισμός: Marpessa Luxury Hotel 4*

Αναχωρήσεις: 24/12, 31/12

Διάρκεια   3 Ημέρες  Τιμή  από 88€/άτομο

Marpessa Luxury Hotel 4* ,  Αγρίνιο

 

 

  

Πρόγραμμα Εκδρομής

Το διατηρητέο αρχοντικό του 1920, λειτουργεί πλέον ως ένας χώρος φιλοξενίας, που συνδυάζει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με τα πιο υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά και απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Στόχος μας να προσφέρουμε μια νέα εμπειρία διαμονής, με διακριτική πολυτέλεια, εξατομικευμένες και σχολαστικά επιμελημένες υπηρεσίες. Το προσωπικό και η διοίκηση του ξενοδοχείου φροντίζει ώστε ο επισκέπτης να απολαμβάνει ένα αυθεντικό δείγμα της Αιτωλικής φιλοξενίας, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την ευγένεια και το πηγαίο χαμόγελο.

Το σύνολο των δωματίων έχουν εξοπλιστεί με εξαιρετικής ποιότητας ανατομικά στρώματα, βαμβακερά σεντόνια και πετσέτες, θυρίδες φύλαξης, docking station, smart tv 3D, ασύρματο internet, αυτόνομο κλιματισμό, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών και έχουν διακοσμηθεί με σεβασμό στην ιστορία του κτιρίου αλλά πάντοτε με γνώμονα τη μεγαλύτερη άνεση του διαμένοντα. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην συσκότιση και την ηχομόνωση του κάθε δωματίου ξεχωριστά.

 

 

Tιμοκατάλογος

 
 
 

Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση  με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδρομές) με πρωινό μπουφέ.

MARPESSA LUXURY HOTEL 4*

ΧΡΙΣTΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3

Δίκλινο Standard

88

3ο άτομο

18

3ο άτομο ως 4 ετών

Δωρεάν

3ο άτομο 5 ως 12 ετών

10

Family **

168

 
 

* Συνολική χρέωση μέχρι 4 άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν:

 

· Πλούσιο Ελληνικό πρωινό

 · Δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων του spa (jacuzzi, hammam and gym) που θα πραγματοποιείται κατόπιν prive ραντεβού στα πλαίσια των μέτρων προστασίας κατά covid

 · Χρήση υπογείου parking (βάση διαθεσιμότητας)

 · High speed wi-fi internet

 · Χρήση ποδηλάτων

 · Οι τιμές δεν επιβαρύνονται με φόρο διαμονής city tax 0 €

 

 Εφόσον το επιτρέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα , θα πραγματοποιηθεί Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν.

…Γιορτάστε με τους αγαπημένους σας αυτές τις γιορτές στη ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα του Bistro 17 και ετοιμαστείτε για το λαμπερό ρεβεγιόν του Marpessa!! Κόστος συμμετοχής αναμένεται!

*η είσοδος των φιλοξενουμένων στους χώρους του ξενοδοχείου πραγματοποιείται με rapid test ή μοριακό ή πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης.