Προορισμός: BAGIA EXCLUSIVE 4*

Αναχωρήσεις: 24/12, 30/12, 06/01

Διάρκεια   3 Ημέρες  Τιμή  από 114€/άτομο

BAGIA EXCLUSIVE 4*,  Κήποι

 

 

  

Πρόγραμμα Εκδρομής

Το ξενοδοχείο Bagia Exclusive δεσπόζει στην είσοδο του χωριού «Kήποι» και η μοναδική τοποθεσία του ακριβώς πάνω στην άκρη της πλαγιάς, προσφέρει μια καταπληκτική θέα στο Τρίτοξο Γεφύρι «Το Καλογερικό» , και στη διάσημη Χαράδρα του Βίκου.

Απόλυτα εναρμονισμένο με τη παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Ζαγοροχωρίων, που προστάζει το ξύλο και τη πέτρα να κυριαρχούν, το Bagia Exclusive είναι χτισμένο αμφιθεατρικά κατά μήκος της πλαγιάς, δίνοντας την ευκαιρία στον επισκέπτη να θαυμάζει τη μεγαλοπρεπή θέα με μια μόνο ματιά

 

 

Tιμοκατάλογος

 
 

Τιµή ανά δωμάτιο ανά διαν/ση µε το δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές).

BAGIA EXCLUSIVE 4*

 

24 - 27/12 & 30/12 - 2/1 & 6/1 - 9/1

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3

 

Με πρωινό

Με ημιδιατροφή χωρίς ρεβεγιόν

Δίκλινο Superior με θέα βουνό

114

147

Δίκλινο Superior με τζάκι και θέα βουνό

114

147

 

 

Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται Ελληνικό Πρωινό σε Μπουφέ με τοπικά εδέσματα: καθημερινά από τις 08:00 π.μ. έως τις 10:30 π.μ.ή Ημιδιατροφή σε Μπουφέ από τις 19:00 μ.μ. έως τις 21:00 μ.μ.

 

· Δωρεάν Παροχή Δωματίου: 1 φιάλη Φυσικό Μεταλλικό Νερό 1 lt, ανά διανυκτέρευση.

· Δωρεάν Παροχή Δωματίου για Παραμονή Χριστουγέννων & Παραμονή Πρωτοχρονιάς: 1 Φιάλη Εμφιαλωμένο Κρασί 375 ml, συνοδευόμενο από τοπικά εορταστικά εδέσματα.

· Δυνατότητα τροποποίησης ώρας παροχής Ημιδιατροφής κατόπιν γραπτού αιτήματος & επιβεβαίωσης, έως 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη ημέρα τροποποίησης.

· Δυνατότητα Συμμετοχής σε Christmas Gala Dinner με κόστος 30€, ανά άτομο.

· Δυνατότητα Συμμετοχής σε New Year’s Eve Gala Dinner με κόστος 40€, ανά άτομο.

· Κατά την Παραμονή Χριστουγέννων & την Παραμονή Πρωτοχρονιάς υπάρχει δυνατότητα συμψηφισμού του ποσού Ημιδιατροφής με το ποσό Gala Dinner, με επιπλέον καταβολή της διαφοράς ποσού που προκύπτει μεταξύ αυτών.

· Στις ανωτέρω τιμές Ημιδιατροφής & Gala Dinners συμπεριλαμβάνεται ½ lt εμφιαλωμένο νερό, ανά άτομο.

· Στις ανωτέρω τιμές Ημιδιατροφής & Gala Dinners δεν συμπεριλαμβάνονται αναψυκτικά & ποτά.

· Δυνατότητα παροχής A La Carte Εστιατορίου με ωράριο λειτουργίας από τις 13:00 μ.μ. έως τις 23:00 μ.μ., με τελευταία παραγγελία στις 22:30 μ.μ.

· Δυνατότητα παροχής Lobby Café/Bar με ωράριο λειτουργίας από τις 07:30 π.μ. έως τις 23:00 μ.μ.

· Δυνατότητα παροχής Υποδοχής για συνεχή κάλυψη αναγκών επί 24ωρου βάσης.

 · Δυνατότητα παροχή Καθαριότητας Δωματίων σε καθημερινή βάση, με αλλαγή πετσετών σε καθημερινή βάση & αλλαγή σεντονιών ανά δύο ημέρες.

 

*Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τόσο οι εγκαταστάσεις όσο και το προσωπικό του καταλύματος πληρούν στο ακέραιο όλους τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας όπως ορίζονται από το πρωτόκολλο του covid-19’.