Ταξίδεψε με το ταίρι σου και γιορτάστε την αγάπη σας με 1+1 εισιτήριο δώρο!

Διαλέξτε ποια πόλη θα θέλατε να ανακαλύψετε μαζί και κάντε το πιο ξεχωριστό δώρο στο ταίρι σας!

 

Ταξίδεψε σε όλους τους προορισμούς εξωτερικού με 1+1 εισιτήριο δώρο!

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων και ισχύει για κρατήσεις θέσεων έως 23/01/2022 για πτήσεις από 31/01/2022 έως 10/04/2022.

Οι Μινωικές Γραμμές αποχαιρετούν με συγκίνηση τον Κορυφαίο Έλληνα Μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη.

 Η εμβληματική αυτή μορφή υπήρξε ο σπουδαιότερος καλλιτέχνης της σύγχρονης Ελλάδας, αποτυπώνοντας στις δημιουργίες του τις πιο καθοριστικές περιόδους της ιστορίας και του πολιτισμού της χώρας μας και εκφράζοντας μέσω των μελωδιών του τα πιο ευγενικά ανθρώπινα ιδεώδη της ειρήνης, της αλληλεγγύης και της ελευθερίας.

Αποτελεί δε τεράστια απώλεια όχι μόνο για τον Ελληνικό Λαό αλλά και για όλο τον κόσμο.

Αφήνει πίσω του ένα ιδιοφυές έργο, παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

 

Η εταιρεία εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη.

Όλο τον Σεπτέμβριο έκπτωση για τα Χανιά με το ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ στην μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη 

 

Οι Μινωικές Γραμμές συμμετέχοντας στο πανελλήνιο πένθος για την απώλεια της κορυφαίας αυτής προσωπικότητας, προσφέρουν έκπτωση 50% για το μήνα Σεπτέμβριο στα εισιτήρια των επιβατών που θα θελήσουν να ταξιδέψουν στη γραμμή των Χανίων με το Κύδων Παλάς, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στον μεγάλο συνθέτη.

Σημείωση:

Η παροχή ισχύει αποκλειστικά για επιβάτες και δεν θα είναι αθροιστική με άλλες εκπτώσεις.

Η ως άνω έκπτωση θα ισχύσει για ταξίδια και κρατήσεις από 8/9/2021 έως 30/9/2021 από όλα τα σημεία πώλησης της εταιρείας και το δίκτυο των συνεργαζόμενων πρακτορείων της.

To EXODOS TRAVEL Υποστηρίζει την Προσπάθεια Εμβολιασμού των Νέων & θα εξοφλεί το Voucher των 150€!

Ανοίγει στις 20 Iουλίου, η πλατφόρμα Freedom Pass για την οικονομική ενίσχυση των 150 ευρώ στους νέους 18-24 ετών που θα εμβολιαστούν, από την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του Covid19.

Το EXODOS TRAVEL ως αρωγός της προσπάθειας αυτής και επίσημος συνεργάτης της viva wallet θα εξαργυρώνει τα συγκεκριμένα voucher σε εισιτήρια, εκδρομές και ξενοδοχεία.

Μετά τις τελευταίες οδηγίες και πρωτόκολλα των Ελληνικών Αρχών, όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν από την ενδοχώρα προς τα Ελληνικά νησιά θα πρέπει να παρουσιάζουν στους ελέγχους που διενεργούνται στα κατά τόπους αεροδρόμια αλλά και στα λιμάνια ένα από τα παρακάτω έγγραφα :

Πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού και με τις δύο δόσεις, για τα εμβόλια που αυτό απαιτείται, και να έχουν παρέλθει 14 ημέρες από την τελευταία δόση.
Πιστοποιητικό ανάρρωσης της νόσου, το οποίο μπορεί να εκδίδεται 30 ημέρες από την πρώτη ημερομηνία διάγνωσης και έχει ισχύ έως 180 ημέρες από την ίδια ημερομηνία.
Αρνητικό αποτέλεσμα από Rapid Test 48 ωρών ή PCR test 72 ωρών.
Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα self-tests θα γίνονται πλέον δεκτά μόνο για τα παιδιά από 12 έως 17 ετών ενώ εξαιρούνται των παραπάνω όλα τα παιδιά έως 12 ετών .