Προορισμός: Παναγία Σουμελά , Βέροια

Αναχωρήσεις: 26-28/11/2021
Διάρκεια   3 ημέρες Τιμή  από 165€/άτομο

 

Παναγία Σουμελά , Βέροια, Νάουσα Άγιος Αθανάσιος, Καϊμάκτσαλαν,

Λουτρά Πόζαρ Αριδαία,Έδεσσα Δέλτα του Αξιού Καλύβες Ψαράδων,Λιτόχωρο

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

 

 

Παρασκευή 5/11/21
Συγκέντρωση στα γραφεία μας Φιλελλήνων 3 ώρα 06.45 και αναχώρηση  7:00π.μ. ΛΑΜΙΑ στάση. Στη συνεχεία φθάνουμε στην Στυλίδα ΣΤΥΛΙΔΑ – ΛΑΡΙΣΑ και στάση για προαιρετικό γεύμα. Συνεχίζουμε προς την ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ επίσκεψη και προσκύνημα. Άφιξη στην Βέροια, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας http://www.makedoniahotel.gr/ . Το απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Σάββατο 6/11/21
Μετά το πρωινό αναχώρηση μέσω Νάουσας (σύντομη στάση) και συνεχίζουμε προς το παραδοσιακό χωριό ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (το τουριστικό θέρετρο της Βόρειας Ελλάδος) χτισμένο σε υψόμετρο 1200μ. στην πλαγιά του όρους ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ (ΒΟΡΑΣ). Στον ελεύθερο μας χρόνο μπορούμε να  περιηγηθούμε στα γραφικά καλντερίμια του χωριού και να θαυμάσουμε τα πετρόχτιστα σπίτια με τις κεραμοσκεπές, χτισμένα με την παραδοσιακή μακεδονίτικη αρχιτεκτονική. Συνέχεια προς ΑΡΙΔΑΙΑ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ για να καταλήξουμε στα ξακουστά ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ. Επίσκεψη και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο προαιρετικό στα ζεστά ιαματικά νερά . Κατόπιν προαιρετικό γεύμα στην περιοχή του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. Συνεχίζουμε για την ΕΔΕΣΣΑ και επίσκεψη στους περίφημους καταρράκτες της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο. Διανυκτέρευση

 

Κυριακή 7/11/21
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Δέλτα Αξιού (Καλύβες Ψαράδων) (επίσκεψη εφόσον καταστεί δυνατόν) και τελευταίος προορισμός το γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ στις πλαγιές του ΟΛΥΜΠΟΥ παραμονή και γεύμα προαιρετικό .Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις και τέλος εκδρομής .

 

Tιμοκατάλογος

 

ΤΙΜΗ KAT’ ATOMO : 165€