Προορισμός: ΠΙΝΔΟΣ

Αναχωρήσεις: 23, 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Διάρκεια    4 Ημέρες 

 

Τιμή  από 198€/άτομο

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΠΙΝΔΟ

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΟ

ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ - ΤΡΙΚΑΛΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ -
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΗΛΙΟΥ - ΓΡΕΒΕΝΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

 

  

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:45, στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για την πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ και το ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ, το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για το γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

 

Πρωινό και επίσκεψη στο Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΗ. Λίγο αργότερα θα φθάσουμε στη λίμνη Παμβώτιδα όπου με τουριστικό πλοιάριο (έξοδα ατομικά ) θα επισκεφθούμε το γραφικό νησάκι, που φιλοξενεί και το ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος στην πόλη για περιπάτους, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στο ΜΕΤΣΟΒΟ για δείπνο και διαν/ση.

 

 

Μετά το πρωινό άλλη μια συναρπαστική ημέρα ξεκινά με την επίσκεψη μας, στο νεότερο χιονοδρομικό κέντρο στο ΑΝΗΛΙΟ, που βρίσκεται 16 μόνο χιλιόμετρα από το Μέτσοβο και σε υψόμετρο 1650 μέτρων, στις πλαγιές της Πίνδου. Εδώ θα έχουμε χρόνο να παίξουμε με το χιόνι και να απολαύσουμε τον καφέ μας με φόντο τις χιονισμένες βουνοκορφές. Επιστροφή στο Μέτσοβο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και ελεύθερη επίσκεψη, στο Μουσείο Τοσίτσα, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

Πρωινό και αναχώρηση για ΓΡΕΒΕΝΑ, στάση- επίσκεψη και συνεχίζουμε για τη γραφική περιοχή των Μετεώρων, για να επισκεφθούμε την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΑΡΛΑΑΜ, ενώ λίγο αργότερα θα γευματίσουμε προαιρετικά στην περιοχή της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ. Ακολουθεί πορεία προς Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

 

  

 

Tιμοκατάλογος

σε Δίκλινο Επιβάρυνση Μονόκλινου
δωματίου
Τρίτο άτομο
έως 12 ετών
198€ + 90€ 178€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο APOLLON στο ΜΕΤΣΟΒΟ.
  • Τρία πρωινά σε μπουφέ.
  • Τρία δείπνα σε παραδοσιακή Μετσοβίτικη ταβέρνα.
  • Αρχηγός - Συνοδός
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής