Προορισμός: ΣΕΡΡΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΓΓΙΤΗ - ΔΡΑΜΑ

Αναχωρήσεις: 23,30/12, 06/01

Διάρκεια    4 Ημέρες 

 

Τιμή  από 198€/άτομο

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΣΕΡΡΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΓΓΙΤΗ - ΔΡΑΜΑ

ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ - ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΓΓΙΤΗ - ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

 

 

  

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για το γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, επίσκεψη στον ορεινό οικισμό με τη μοναδική θέα στο Θερμαϊκό, γεύμα προαιρετικά και προσπερνώντας τη Θεσσαλονίκη θα καταλήξουμε στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και μια ακόμη όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα γνωρίσουμε τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ, δυο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων, αλλά και την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο στο ξενοδοχείο και περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, διανυκτέρευση.

 

 

Μετά το πρωινό μια ακόμη συναρπαστική μέρα ξεκινά με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικά αξιοθέατα. Πρώτος σταθμός η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, που κτίστηκε το 1270 και αποτελεί ένα εκπληκτικής ομορφιάς μνημείο της Βυζαντινής τέχνης. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε στην περιοχή της ΠΡΟΣΟΣΤΑΝΗΣ, δίπλα στο χωριό ΠΗΓΕΣ, το ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΓΓΙΤΗ η ΜΑΑΡΑ, το μεγαλύτερο ποτάμιο Σπήλαιο στον κόσμο. Επόμενος σταθμός η πόλη της ΔΡΑΜΑΣ, για περιπάτους που φιλοξενεί την ‘’ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ’’, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο χωριό και θα έχουμε τη χαρά να επισκεφθούμε. Γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στις ΣΕΡΡΕΣ, περίπατοι στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

Πρωινό και αφήνουμε την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ με κατεύθυνση την πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον πολιούχο της πόλης ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, αλλά και να περπατήσουμε στο πάρκο του ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ. Αμέσως μετά αναχώρηση για Αθήνα μέσω ΛΑΡΙΣΑΣΛΑΜΙΑΣ, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

 

  

 

Tιμοκατάλογος

σε Δίκλινο Επιβάρυνση Μονόκλινου
δωματίου
Τρίτο άτομο
έως 12 ετών
198€ + 92€ 172€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILIPPOS XENIA 4*.
  • Τρία πρωινά & τρία δείπνα (Εορταστικό το δείπνο στις24/12).
  • Αρχηγός - Συνοδός
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Το δείπνο στις  24/12/21 θα είναι εορταστικό, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
  • Για κρατήσεις έως 27/11/2021 παρέχεται έκπτωση στη τιμή του δίκλινου 10€ ανά άτομο.