Προορισμός: ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ

Αναχωρήσεις: 24,31/12, 06/01

Διάρκεια    3 Ημέρες 

 

Τιμή  από 128€/άτομο

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ

ΜΥΣΤΡΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΙΡΟΥ - ΝΕΟ ΟΙΤΥΛΟ - ΓΥΘΕΙΟ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

 

  

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση στις 08:00 για ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, στάση και συνεχίζουμε για ΜΥΣΤΡΑ. Επίσκεψη της ερειπωμένης ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που ήταν κτισμένη στην πλαγιά του ΤΑΫΓΕΤΟΥ. Θα δούμε την Βυζαντινή εκκλησία της ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ και το κάστρο του ΒΙΛΑΡΔΟΥΙΝΟΥ που δεσπόζει στην κορυφή του λόφου. Ακολουθεί επίσκεψη και γεύμα προαιρετικά στην πόλη της ΣΠΑΡΤΗΣ, με το πολύ σπουδαίο ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΙΑΣ. Το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, στη ΣΚΑΛΑ, δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

Πρωινό και επίσκεψη στο μοναδικής ομορφιάς ΣΠΗΛΑΙΟ του ΔΙΡΟΥ, μια σπάνια εμπειρία σε ένα ταξίδι 1.600 μ. σε έναν υπόγειο ποταμό. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε την ΑΡΕΟΠΟΛΗ, διατηρητέο οικισμό με την «ιδιαίτερη γοητεία» του μανιάτικου τοπίου, με μια μοναδική αρχιτεκτονική, με σπιτάκια που μοιάζουν με μικρά φρούρια και αμέσως μετά προσπερνάμε τον γραφικό οικισμό του ΛΙΜΕΝΙ στη Μεσσηνιακή Μάνη με τον ιστορικό πύργο του Μαυρομιχάλη και με μικρή στάση στο ΝΕΟ ΟΙΤΥΛΟ, καταλήγουμε στο ΓΥΘΕΙΟ, χρόνος ελεύθερος, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διασκέδαση, διαν/ση.

Πρωινό και ημέρα αφιερωμένη στην επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τα παλαιά αρχοντικά, το σπίτι του Γ. ΡΙΤΣΟΥ, τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ. Παραμονή, επίσκεψη, και συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

 

  

 

Tιμοκατάλογος

 

 

σε Δίκλινο Επιβάρυνση Μονόκλινου
δωματίου
Τρίτο άτομο
έως 12 ετών
128€ + 40€ 115€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με σύγχρονο πολυτελές πούλμαν.
  • Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΟΑSIS 3*, στη Σκάλα Λακωνίας.
  • Δύο πρωινά και δύο δείπνα (Εορταστικό το δείπνο στις 24/12).
  • Αρχηγός - Συνοδός
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Το δείπνο στις 24/12/21 θα είναι εορταστικό, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.