Προoρισμoς : ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ - ΜΗΛΙΕΣ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ - ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ

04/01 Διάρκεια   3 Ημέρες  Τιμή  από 135,00 € 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση στις 8.45 π.μ., περιοχή ΛΑΜΙΑΣ ημίωρη στάση, άφιξη το μεσημέρι στο ΒΟΛΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα προαιρετικά στα περίφημα τσιπουράδικα και χρόνος ελεύθερος, για περιπάτους γνωριμίας στην πόλη. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να τακτοποιηθούμε νωρίς το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στα ΧΑΝΙΑ, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει στα πηλιορίτικα χωριά. Πρώτος σταθμός η γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ, παραδοσιακός οικισμός χτισμένος στην ανατολική πλαγιά του Βουνού των Κενταύρων, με μοναδική θέα το Αιγαίο Πέλαγος. Στάση - επίσκεψη και η πανοραμική διαδρομή μας συνεχίζεται για τις ΜΗΛΙΕΣ, ιδιαίτερη πατρίδα του ΑΝΘΙΜΟΥ ΓΑΖΗ και του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ, οι οποίοι ίδρυσαν, το 1814 τη σχολή «ΨΥΧΗΣ ΑΚΟΣ», που λειτουργεί σήμερα ως βιβλιοθήκη με σπάνια βιβλία και ιστορικά κειμήλια. Το απόγευμα καταλήγουμε και πάλι στην πόλη του ΒΟΛΟΥ, όπου θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και τον απογευματινό καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στα ΧΑΝΙΑ, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ αλλά και την όμορφη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε πανοραμικά τον Παγασητικό. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση - επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ και το ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ για γεύμα προαιρετικά, άφιξη νωρίς το βράδυ.

Tιμοκατάλογος

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο Τρίτο άτομο έως 12 ετών Μονόκλινο
Chania Palace 4* 135€ 120€ 175€

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

  • *Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο CHANIA PALACE 4* στα Χάνια Πηλίου.

  • *2 πρωινά.

  • *2 δείπνα.

  • *Αρχηγός - Συνοδός.

  • *Φ.Π.Α.*Φόρος διαμονής.