Προορισμοί : Παναγία Τρυπητή - Αίγιο (Χριστουγεννιάτικο χωριό) - Πάτρα - Διακοφτό - Οδοντωτός - Σπήλαιο Λιμνών - Καλάβρυτα - Λίμνη Τριχωνίδα - Ναύπακτος - «Achaia Claus»

23,30/12 Διάρκεια   4 Ημέρες  Τιμή  από 224,00€

Πρόγραμμα Εκδρομής

 

Αθήνα - Παναγία Τρυπητή - Αίγιο (Χριστουγεννιάτικο χωριό) - Πάτρα

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στο Αίγιο και στην Παναγία Τρυπητή. Συνεχίζουμε για τα Ψηλά Αλώνια του Αιγίου, όπου αυτές τις μέρες το Πάρκο μετατρέπεται σε Χριστουγεννιάτικο χωριό, με πολλές εκπλήξεις, γιορτινές λιχουδιές, εικαστικά για μικρούς και μεγάλους. Άφιξη στην Πάτρα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Astir Hotel 4* στο κέντρο της πόλης. Δείπνο.

 

Διακοφτό - Οδοντωτός - Σπήλαιο Λιμνών - Καλάβρυτα

Πρωινό και αναχώρηση για μια καταπληκτική διαδρομή από το Διακοφτό στα Καλάβρυτα με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο, ένα μαγευτικό ταξίδι μέσα από το Φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού. Επιβίβαση στο πούλμαν και μετάβαση στο χωριό Καστριά, όπου βρίσκεται το εντυπωσιακό Σπήλαιο Λιμνών. Ελεύθερος χρόνος στα Καλάβρυτα για γεύμα και ψώνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ρεβεγιόν.

 

Λίμνη Τριχωνίδα - Ναύπακτος

Πρωινό και αναχώρηση. Μέσω Ρίου-Αντιρρίου κατευθυνόμαστε στη Λίμνη Τριχωνίδα και το ιστορικό Θέρμο. Χρόνος για γεύμα και επίσκεψη στη Μονή Πατροκοσμά. Ακολουθώντας την εκπληκτική παραλίμνια διαδρομή της Τριχωνίδας θα επισκεφθούμε τη γραφική Ναύπακτο. Θα απολαύσουμε το καφεδάκι μας στο λιμανάκι με φόντο το Ενετικό κάστρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο

 

«Achaia Clauss» - Πάτρα - Αθήνα

Πλούσιο πρόγευμα και αναχώρηση για τις παραδοσιακές εγκαταστάσεις του οινοποιείου «Achaia Clauss», όπου θα ξεναγηθούμε από τους υπεύθυνους και θα θαυμάσουμε τα κελάρια με τα δρύινα σκαλιστά βαρέλια μαυροδάφνης, την κάβα και τα πέτρινα κτίρια. Επιστροφή στην Πάτρα για να προσκυνήσουμε στον ιερό Ναό του πολιούχου Αγίου Ανδρέα. Επίσκεψη στο πηγάδι, όπου βρισκόταν η πηγή της Δήμητρας και λειτουργούσε μαντείο μόνο για αρρώστους. Εκεί δίδαξε και σταυρώθηκε ο Απόστολος Ανδρέας. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη για βόλτα και γεύμα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Tιμοκατάλογος

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ,
ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

1ο ΠΑΙΔΙ 4-12

23, 30/12 SMILE PRICE

4

224 €

194 €

288 €

155 €

23, 30/12

4

249 €

215 €

320 €

165 €

 

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της Panolympia

 • Διαμονή στο Astir Hotel 4* στην Πάτρα

 • Ημιδιατροφή

 • Ρεβεγιόν 24/12 & 31/12 με ζωντανή μουσική στη θέση της ημιδιατροφής

 • Εισιτήριο για τον Οδοντωτό

 • Αρχηγός/συνοδός

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείο

 • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους

 • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

 • Ο ειδικός φόρος διαμονής.

     Πληροφορίες

     ΏΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 08:15.