Προορισμοί: Νικόπολη - Πρέβεζα - Τζουμέρκα (Αγνάντα - Σπήλαιο Ανεμότρυπας - Πράμαντα - Μελισσουργοί) - Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης - Νεκρομαντείο - Αχέροντας

18/01 & 01/02 & 15/03 Διάρκεια   3 Ημέρες  Τιμή  από 179,00€

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αθήνα - Αρχαιολογικός χώρος Νικόπολης - Πρέβεζα

Πρωινή αναχώρηση για την Πρέβεζα. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Νικόπολης. Περιήγηση στην παλιά πόλη με το «Σεΐτάν Παζάρ», κεντρικό πεζόδρομο με πολλά καταστήματα. Προσκύνημα στον πολιούχο Άγιο Χαράλαμπο, χτισμένο πάνω στη θέση παλαιότερου ναού με το Ενετικό ρολόι - πύργο του 1752 μ.Χ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Dioni Boutique Hotel, στο κέντρο της πόλης. Δείπνο.

 

Tζουμέρκα (Άγναντα - Σπήλαιο Ανεμότρυπας - Πράμαντα - Μελισσουργοί)

Πρωινό και αναχώρηση για τα σκαρφαλωμένα στα βουνά χωριά (καιρού επιτρέποντος) με τη μοναδική ομορφιά. Μέσω Πλάκας φθάνουμε στα γραφικά Άγναντα. Επίσκεψη στο Σπήλαιο Ανεμότρυπας (εάν είναι ανοιχτό). Επόμενος σταθμός τα Πράμαντα, το ονομαστό μαστοροχώρι με τη γνήσια Ηπειρώτικη αρχιτεκτονική. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τους γειτονικούς Μελισσουργούς, για καφέ και περίπατο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης - Νεκρομαντείο - Αχέροντας - Αθήνα

Πρωινό και επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης. Επόμενος σταθμός ένας από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, το Νεκρομαντείο Εφύρας, στις βορειοδυτικές όχθες της Λίμνης Αχερουσίας. Συνεχίζουμε για την Αμμουδιά και αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες θα πραγματοποιηθεί η περίφημη βαρκάδα στις εκβολές του Αχέροντα. Επιστροφή στην Αθήνα. 

Tιμοκατάλογος

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ,
ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

9, 30/11

3

179 €

135 €

239 €

18/1, 1/2, 15/3

3 185 € 145 € 249 €

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia

  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Dioni Boutique Hotel στην Πρέβεζα

  • Ημιδιατροφή καθημερινά σε τοπική ταβέρνα

  • Αρχηγός/συνοδός

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου

  • Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

  • Η βαρκάδα στον Αχέροντα

  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

  • Ο φόρος διαμονής

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:
€ 0,50 σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
€ 1,50 σε μονάδες τριών αστέρων
€ 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
€ 4,00 σε μονάδες πέντε αστέρων.
Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 07:15