26/04 Διάρκεια   4 Ημέρες  Τιμή  από 205,00€

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Κεφαλόβρυσο - Κορυσχάδες - Καρπενήσι

Αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Καρπενήσι. Φτάνουμε στο ιστορικό Κεφαλόβρυσο, με το μνημείο του Μάρκου Μπότσαρη, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Συνεχίζουμε με τον παραδοσιακό οικισμό των Κορυσχάδων. Άφιξη στο Καρπενήσι και τακτοποίηση στο Lecadin Hotel 2*. Μεταφορά στην εκκλησία για τον Επιτάφιο. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Μικρό & Μεγάλο Χωριό - Μ. Προυσού

Πρωινό & αναχώρηση για το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας. Χρόνος για προσκύνημα και περιήγηση στους χώρους της μονής. Συνεχίζουμε για το Μικρό Χωριό, χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατοδάσος. Απέναντι είναι το Μεγάλο Χωριό, στους πρόποδες του Όρους Χελιδόνα. Επίσκεψη στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο (αν είναι ανοιχτό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μεταφορά στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο!

Κυριακή Πάσχα: Ανατ. & Δυτ. Φραγκίστα - Μονή Τατάρνας

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία με ουζάκι και μεζεδάκι. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα με γλέντι. Το απόγευμα αναχώρηση για τα γραφικά χωριά Ανατολική και Δυτική Φραγκίστα. Επίσκεψη στη Μονή Τατάρνας με τις σπάνιες αγιογραφίες. Από μακριά θα αγναντέψουμε τη Λίμνη Κρεμαστών, τη μεγαλύτερη τεχνητή λίμνη της χώρας μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Μονή Αγάθωνος - Λουτρά Υπάτης - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τη Μονή Αγάθωνος. Προσκύνημα στο σκήνωμα του αγίου και επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, με τον Βοτανικό κήπο και τα εκθέματα από τον Εθνικό Δρυμό της Οίτης. Συνεχίζουμε για τη Λουτρόπολη Υπάτης, για καφέ και περίπατο στο υπέροχο πάρκο. Θα καταλήξουμε στο καταπράσινο χωριό του Γοργοπόταμου, με την ιστορική γέφυρα και τα πολλά ταβερνάκια. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Tιμοκατάλογος

Κόστος κατ' άτομο

Ημέρες

Δίκλινο 

Μονόκλινο

Τρίτο Άτομο 

1ο Παιδί 4 - 12 ετών

LECADIN HOTEL 2*

4

205 €

265 €

169 €

100 €


Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο Lecadin Hotel 2* στο Καρπενήσι
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα - γλέντι στη θέση της ημιδιατροφής
 • Λαμπάδα για την Ανάσταση
 • Αρχηγός/συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
 • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
 • Ο ειδικός φόρος διαμονής

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΏΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 08:00 

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

€ 0,50 σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
€ 1,50 σε μονάδες τριών αστέρων
€ 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
€ 4,00 σε μονάδες πέντε αστέρων.
Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως