Προορισμοί : ΙΚΑΡΙΑ (ΦΟΥΡΝΟΙ)

09/07 
Διάρκεια   4  Ημέρες  Τιμή  από 198,00€

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση για το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΙΚΑΡΙΑ. 'Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στον ΕΥΔΗΛΟ. Χρόνος ελεύθερος, περίπατοι γνωριμίας, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα του νησιού τον 'Αγιο Κήρυκο, στο λιμάνι του οποίου ο επισκέπτης θα θαυμάσει το μεταλλικό άγαλμα που απεικονίζει τον Ίκαρο με τα φτερά του, την Ικαριάδα. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στα γραφικά δρομάκια, τις παλιές συνοικίες, επίσκεψη στην εντυπωσιακή εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην κεντρική πλατεία. Λίγο αργότερα θα φθάσουμε στην όμορφη παραλία ΘΕΡΜΑ, γνωστή για τη χρυσαφένια ψιλή άμμο, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι, ενώ προαιρετικά θα υπάρχει η δυνατότητα για μια ΜΙΝΙ κρουαζιέρα (έξοδα ατομικά) στους ΦΟΥΡΝΟΥΣ, το θρυλικό νησί των κουρσάρων με τις μαγευτικές παραλίες του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

Πρωινό και γνωριμία με την παλιά πρωτεύουσα του νησιού, τον ΕΥΔΗΛΟ, με τα καλοδιατηρημένα νεοκλασικά. Αμέσως μετά προτείνουμε κολύμπι στο ΜΑΓΓΑΝΙΤΗ, με τα γραφικά σπιτάκια, κάτω από τον επιβλητικό βράχο του Αθέρα. Για το βράδυ ακολουθείστε την πρόταση μας για επίσκεψη στο χωριό, Χριστός Ραχών, «Το χωριό που δεν κοιμάται ποτέ»! Έγινε γνωστό στους επισκέπτες τα τελευταία χρόνια, για τη νυχτερινή ζωή του και το ωράριο των τοπικών καταστημάτων που ανοίγουν αργά το βράδυ, συνήθεια που έχει τις ρίζες της στην εποχή των πειρατών και έκανε διάσημο το χωριό για τον «Ικαριώτικο χρόνο». Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο του Κάμπου και αμέσως μετά στο χωριό ΠΗΓΗ, το Μοναστήρι της Οσίας Θεοκτίστης από τη Λέσβο, δίπλα στο Βυζαντινό παρεκκλήσι της Μονής στη σπηλιά, την περίφημη «Θεοσκέπαστη». Λίγο αργότερα φθάνουμε στο φημισμένο παραθαλάσσιο θέρετρο ΝΑΣ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Ακολουθεί μεταφορά στο λιμάνι του ΕΥΔΗΛΟΥ και απόπλους το απόγευμα για το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ, άφιξη αργά το βράδυ και μεταφορά στα σημεία αναχώρησης.

Τιμοκατάλογος

Κόστος κατ' άτομο

Δίκλινο

Μονόκλινο

3o άτομο έως 12 ετών

09/07

* 198€ (215€)

290€

195€ (extra bed)

*Η τιμή ισχύει για κρατήσεις με προκαταβολή 30% της συνολικής αξίας της εκδρομής έως 30/6/19 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΙΚΑΡΙΑ και αντίστροφα.
  • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο ATHERAS 3*.
  • 3 πρωινά.
  • Μεταφορές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.