Προορισμοί : Γοργοπόταμος, Παναγία Προυσιώτισσα, Κορυσχάδες, Μεγάλο Χωριό

17/04
Διάρκεια   4 Ημέρες  Τιμή  από 260,00€

Μεγάλη Παρασκευή

Επιβίβαση στο πούλμαν και η πρώτη μας στάση θα είναι στο OLYMPUS PLAZA. Αμέσως μετά θα ανηφορίσουμε προς το όρος Καλλίδρομο και θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Της Παναγίας Δαμάστας. Η εικόνα Της είναι θαυματουργή και δαμάζει τον πόνο και τα πάθη. Συνεχίζουμε για τον ιστορικό Γοργοπόταμο, και αφού ανέβουμε στο υψηλότερο σημείο , δούμε την ξακουστή γέφυρα θαυμάσουμε την θέα αλλά και μάθουμε την ιστορία της επιστρέφουμε στο χωριό όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας γεύμα σε τοπική ταβέρνα. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας για το κοσμοπολίτικο Καρπενήσι, μέσω μιας υπέροχης διαδρομής . Θα κάνουμε μια στάση στην κεντρική πλατεία όπου εκεί θα έχουμε χρόνο για ψώνια , για καφεδάκι ή ακόμα να δοκιμάσουμε γιαούρτι με μέλι. Αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας . Ελεύθερος χρόνος. Σε πολύ κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο, θα βρείτε τον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, όπου μπορείτε προαιρετικά να παρακολουθήσετε την λειτουργία του Επιταφίου. Νηστίσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

Μεγάλο Σάββατο

Πρωινό και αναχώρηση για τη Μονή Προύσου, κάνοντας στάση στα Πατήματα της Παναγίας. Οι πιστοί λένε πως είναι τα ίχνη που άφησε η Παναγία, όταν μετέφερε την εικόνα της στο σπήλαιο του Προύσου. Συνεχίζουμε για το ιστορικό μοναστήρι και σημαντικό προσκύνημα της Ελλάδας για χάρη της θαυματουργής, όπως θεωρείται, εικόνας της Παναγιάς της Προυσιώτισσας. Σύμφωνα με τις παραδόσεις, έφτασε εδώ με θαυματουργό τρόπο από την Προύσα της Μικράς Ασίας, στα χρόνια της εικονομαχίας. Είναι καλυμμένη με ασημένιο και χρυσό πουκάμισο το οποίο θεωρείται δώρο του Γ. Καραϊσκάκη. Επόμενη στάση στο γραφικό χωριό Κορυσχάδες στο οποίο θα απολαύσουμε την υπέροχη θέα και το πυκνό δάσος από έλατα. Ελεύθερος χρόνος για να ψωνίσουμε τα εκπληκτικά παραδοσιακά προϊόντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ όποιος επιθυμεί θα έρθει μαζί μας στην εκκλησία για την Ανάσταση . Στην συνέχεια δείπνο με μαγειρίτσα και μεζέδες . Διανυκτέρευση.

Κυριακή του Πάσχα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος να περάσετε την Κυριακή του Πάσχα όπως επιθυμείτε. Προτείνουμε μια βόλτα στο χωριό ή στην γύρω περιοχή. Το μεσημέρι σας έχουμε το τραπέζι με Πασχαλινά φαγητά και βέβαια με παραδοσιακό οβελία. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα του Πάσχα

Πρωινό και αναχώρηση για την Ι.Μονή Αγάθωνος ,η οποία βρίσκεται σε ένα μαγευτικό περιβάλλον στο Όρος Οίτη. Θα απολαύσουμε τη φύση, θα θαυμάσουμε το μοναδικό βιότοπο και θα μάθουμε την ιστορία της Μονής. Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο για Αθήνα.  

Τιμοκατάλογος

Αθήνα

Κόστος κατ' άτομο

Δίκλινο Μονόκλινο

17/04

260€ +90€


{/slider} 

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές – Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με κλιματιζόμενο πούλμαν

 • 3 διανυκτερεύσεις στο DRYAS RESORT 4* ή παρόμοιο.

 • Τέσσερα πρωινά, ένα νηστήσιμο δείπνο την Μεγάλη Παρασκευή, το Αναστάσιμο δείπνο του Μ. Σαββάτου και το γεύμα της Κυριακής του Πάσχα.

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 • Συνοδός του γραφείου μας.

 • Διόδια

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Τυχόν εισόδους σε Μουσεία

 • Ποτά στα γεύματα

 • Φόρος διανυκτέρευσης

   

 

H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.