Προορισμοί : Πασχαλιά στο νησί της Μεγαλόχαρης

17/04
Διάρκεια   4 Ημέρες  Τιμή  από 258,00€

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση στις 05:45 για το λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους ( 07:30) για ΤΗΝΟ. Μετά από τετράωρο θαλάσσιο ταξίδι φθάνουμε στο νησί της Μεγαλόχαρης. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά στη ΧΩΡΑ. Ακολουθεί τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Νωρίς το βράδυ δείπνο σε μπουφέ με νηστίσιμα και αμέσως μετά παρακολούθηση της περιφοράς του επιταφίου στο ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Πρώτος σταθμός η Ιερά Μονή Κεχροβουνίου, το μοναστήρι όπου μόνασε η Αγία Πελαγία. Προσκύνημα και επίσκεψη στο κελί της Αγίας, χάρις στο όραμα της οποίας έγινε η εύρεση της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας. Ακολουθεί το χωριό ΒΩΛΑΚΑΣ, ένα μεσαιωνικό καθολικό χωριό, χτισμένο σε υψόμετρο 280 μέτρων, σε ένα μικρό οροπέδιο στη μέση του νησιού, με αρκετά από τα σπίτια του κτισμένα επάνω σε σφαιρικούς βράχους και συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό του Πύργου, με το νέο Μουσείο μαρμαροτεχνίας, το σπίτι - Μουσείο του σπουδαίου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά και το Μουσείο Τήνιων καλλιτεχνών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας το βράδυ και αμέσως μετά πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι να αρχίσει το πασχαλινό γλέντι με μεζέδες, ούζο, κρασί, τσίπουρο στο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου και να συνεχιστεί με το πλούσιο Πασχαλινό γεύμα συνοδεία ζωντανής μουσικής. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε μια ιδιαίτερη ακολουθία, τον Εσπερινό της αγάπης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στη ΧΩΡΑ, για περιπάτους και αγορά αναμνηστικών, μέχρι την επιβίβαση μας στο πλοίο της επιστροφής νωρίς το μεσημέρι ( 12:45) για το λιμάνι της Ραφήνας. Άφιξη και μεταφορά στην Αθήνα.

Τιμοκατάλογος

Αθήνα

Ξενοδοχείο

Δίκλινο

3ο άτομο έως 12 ετών σε τρίκλινο 

3o Άτομο

Μονόκλινο 

Tinos Beach 4* 258€ 95€ 210€ 303€

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Εισιτήρια πλοίων οικονομικής θέσης ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ.
  • Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΤΙΝΟS BEACH 4*.
  • Δείπνο σε μπουφέ με νηστίσιμα τη Μ. Παρασκευή.
  • Πλούσιο Παραδοσιακό Αναστάσιμο δείπνο. Κόκκινα αυγά και κουλούρια.
  • Πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική, με γλέντι που ξεκινά με μεζέδες,
  • Ούζο, τσίπουρο, κρασί, στην πισίνα του ξενοδοχείου, νωρίς το μεσημέρι.
  • Αρχηγό – συνοδό.
  • Φόρος διαμονής.
  • Φ.Π.Α.