Προορισμοί : Κύθηρα

05/06
Διάρκεια   4 Ημέρες  Τιμή  από 145,00€

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

 

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από ΑΘΗΝΑ, με προορισμό τη ΝΕΑΠΟΛΗ. Η διαδρομή μας από τη νέα εθνική οδό ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ, με ενδιάμεση στάση στο ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, μας οδηγεί το μεσημέρι στο λιμάνι της ΝΕΑΠΟΛΗΣ, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για ΚΥΘΗΡΑ, άφιξη, μεταφορά στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

Πρωινό και γνωριμία με το νησί. Θα επισκεφθούμε το ΛΙΒΑΔΙ με τη μεγαλύτερη πέτρινη γέφυρα των Βαλκανίων, με τα δεκατρία τόξα και συνεχίζουμε για τη ΧΩΡΑ με το βενετσιάνικο χρώμα, τα γραφικά δρομάκια, το ΚΑΣΤΡΟ και καταλήγουμε στο ΚΑΨΑΛΙ, το γραφικό λιμάνι με τους δυο πανέμορφους κολπίσκους, παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Κλείνουμε την ημέρα μας με το μεγαλύτερο χωριό και εμπορικό κέντρο των Κυθήρων, τον ΠΟΤΑΜΟ, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

Πρωινό και συνεχίζουμε τη γνωριμία με το νησί, με επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ και το ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ, ένα καταπράσινο χωριό με τα πολλά τρεχούμενα νερά, λίγο αργότερα θα βρεθούμε στον ΑΒΛΕΜΟΝΑ , ίσως το πιο όμορφο χωριό των Κυθήρων, στα ανατολικά του νησιού, παραθαλάσσιο με γραφικούς κολπίσκους, με την παραλία της Παλαιόπολης να δεσπόζει από τις μεγαλύτερες και πιο όμορφες του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην παραλία, διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι του Διακόφτι, επιβίβαση στο F/Β και απόπλους για ΝΕΑΠΟΛΗ, συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

Τιμοκατάλογος

Αθήνα

Κόστος κατ' άτομο

Δίκλινο Μονόκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών
05/06 145€ 185€ 130€

 

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο FILOXENIA, στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ.
  • Tρία πρωινά.
  • Εισιτήρια F/B από και προς τα ΚΥΘΗΡΑ.
  • Αρχηγό – συνοδό.
  • Φόρος διαμονής.
  • Φ.Π.Α.