Προορισμοί : Κεφαλονιά

6/7, 13/7, 20/7 & 24/8. 
Διάρκεια   5 Ημέρες  Τιμή  από 265,00€

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση 07:30, στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και τηn παραλία ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, στo ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ, στο ‘’πρώτο πόδι’’ της Χαλκιδικής, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και τα μαγευτικά τοπία της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ θα ξεκινήσουν συναρπαστικά την ημέρα μας. Η διαδρομή μας υπέροχη, περνά από τα ΛΟΥΤΡΑ για να καταλήξει στη ΣΚΑΛΑ ΦΟΥΡΚΑΣ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Η όμορφη παραλιακή διαδρομή μας συνεχίζεται από τη ΣΙΒΗΡΗ όπου μετά το μεσημέρι επιστρέφουμε για ξεκούραση και χαλάρωση στους όμορφους κήπους και την πισίνα του ξενοδοχείου μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και η περιήγηση μας στη Χαλκιδική συνεχίζεται με τη χερσόνησο της ΣΙΘΩΝΙΑΣ, όπου και εδώ θα συναντήσουμε πολύ όμορφες περιοχές με μαγευτικές παραλίες, καθώς διασχίζουμε τα ανατολικά παράλια, από τον ΟΡΜΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, τη ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ και τη ΣΑΡΤΗ, στάση, πριν καταλήξουμε στο ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Λίγο αργότερα θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην παραλία του ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ, ενώ αμέσως μετά η παραλιακή διαδρομή μας θα συνεχιστεί από τη ΝΙΚΗΤΗ, για να φθάσουμε και πάλι στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ουρανούπολη. Παραμονή για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά και εναλλακτικά προαιρετικά (έξοδα ατομικά ) ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ με τουριστικό πλοιάριο στη χερσόνησο του ΑΘΩ, με τις ιστορικές Μονές του Αγίου Όρους. Επιστροφή στο ξενοδοχείo μας το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις στην παραλία των ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ και την περιοχή της Λαμίας, άφιξη το βράδυ.

Τιμοκατάλογος

Κόστος κατ' άτομο

Δίκλινο Μονόκλινο
  265€ 380€


Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΑLIA PALACE 5* / ΑDULTS ONLY 16+ στο ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ.
  • Τέσσερα πρωινά και τέσσερα δείπνα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φόρος διαμονής.
  • Φ.Π.Α.

Σημειωσεις:

  • Το ξενοδοχείο φιλοξενεί ενήλικες και παιδιά άνω των 16 ετών.