Απόδραση στο KASTALIA BOUTIQUE HOTEL στους Δελφούς με group

20/11
Διάρκεια   3 Ημέρες   Τιμή  από 155,00€

3 μέρες με πούλμαν στους Δίστομο - Όσιος Λουκάς - Ιτέα - Δελφοί - Γύρος Παρνασσού - Αράχωβα. Διαμονή στο KASTALIA BOUTIQUE HOTEL με πρωινό.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αθήνα - Δίστομο - Όσιος Λουκάς - Ιτέα - Δελφοί
Αναχώρηση από Αθήνα 08:00 με ενδιάμεση στάση για το ιστορικό Δίστομο, γνωστό για το σφαγιασμό του πληθυσμού από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής το 1944. Θα επισκεφθούμε το Μαυσωλείο θυμάτων στον λόφο Κανάλες και το αντίστοιχο Μουσείο στο παλιό Δημοτικό Σχολείο. Συνεχίζουμε για προσκύνημα στην Μονή του Όσιου Λουκά, το σπουδαιότερο βυζαντινό μνημείο της Ελλάδας του 11ου αιώνα, που βρίσκεται σε γραφική πλαγιά στις δυτικές υπώρειες του Ελικώνα (έξοδα ατομικά). Με τις δύο μεγάλες εκκλησίες και τα παγκοσμίου φήμης ψηφιδωτά, από το 1990 περιλαμβάνεται στα μνημεία Παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco! Ακολουθεί μετάβαση στο γραφικό Γαλαξίδι όπου χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά). Αργότερα εγκατάσταση στο κεντρικό Kastalia Boutique Hotel 4*. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με τους Δελφούς.

Γύρος Παρνασσού (Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας Vagonetto - Χάνι Γραβιάς - Αγόριανη)
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τον Γύρο του Παρνασσού. Προσπερνώντας την πόλη της Άμφισσας, θα κατευθυνθούμε προς το μοναδικό Vagonetto (καιρού επιτρέποντος-έξοδα ατομικά) για να ενημερωθούμε για τη διαδικασία εξόρυξης του βωξίτη. Συνεχίζουμε για την Γραβιά, τον τόπο όπου έγινε η μεγάλη ανακοπή των Τούρκων στις 8 Μαΐου του 1821 και όπου πρόσφατα το ξακουστό Χάνι έχει μετατραπεί σε μουσείο. Το μεσημεράκι θα καταλήξουμε στο γραφικό χωριό της Αγόριανης (Επτάλοφος) όπου χρόνος ελεύθερος για περίπατο και γεύμα στις εξαιρετικές ταβέρνες του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και ελεύθερος χρόνος.

Δελφοί - Αράχωβα - Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο των Δελφών (έξοδα ατομικά). Στη διάρκεια της επίσκεψης μας, εκτός άλλων θα θαυμάσουμε το σημαντικότερο μαντείο της αρχαιότητας, το στάδιο, το περίφημο άγαλμα του Ηνίοχου και πλήθος άλλα εκθέματα. Μέσω της κοσμοπολίτικης Αράχωβας και ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ, επιστρέφουμε στην Αθήνα. 

Τιμοκατάλογος

Κατ'άτομο Δίκλινο με θέα χωριό ή κήπο Δίκλινο με θέα θάλασσα 3ο άτομο με θέα χωριό ή κήπο Μονόκλινο με θέα χωριό ή κήπο 
  155€ 165€ 140€ 199€


Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Kastalia Boutique Hotel 
  • Μπουφέ πρόγευμα 
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Στις τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που ισχύει από 1/1/2018.

Η χρέωση ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση είναι :

Ξενοδοχείο 3* : 1,50€

Ξενοδοχείο 4* : 3,00€

Ξενοδοχείο 5* : 4,00€

και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ'ευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτικής μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.