Φθινοπωρινή απόδραση στο XENIA PALACE PORTARIA 4* Sup. στο Πήλιο με group

27,28/11
Διάρκεια   2,3 Ημέρες   Τιμή  από 105,00€

2, 3 μέρες με πούλμαν Μακρινίτσα - Πορταριά  - Τραινάκι του Πηλίου - Μηλιές - Αρχαιολογικό Μουσείο - Βόλος. Διαμονή στο XENIA PALACE PORTARIA 4* sup με μπουφέ πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή).

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αθήνα - Μακρινίτσα - Πορταριά
Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:00 με κατεύθυνση το “Μπαλκόνι του Πηλίου” την ξακουστή Μακρινίτσα, που κουρνιασμένη στην πλαγιά του βουνού στέκεται σαν ακοίμητος βιγλάτορας πάνω από την πόλη του Βόλου. Περίπατος μέχρι την κεντρική πλατεία με τα υπεραιωνόβια πλατάνια, προσκύνημα στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, φωτογραφίες στη μαρμάρινη βρύση “αθάνατο νερό” με τους λεοντόμορφους κρουνούς και χρόνος για καφεδάκι στον ξακουστό “Θεόφιλο”. Αφού απολαύσουμε την εκθαμβωτική θέα, θα κατευθυνθούμε στην Πορταριά με τα γραφικά καλντερίμια την Παναγία Πορταρέα. Εγκατάσταση στο Xenia Palace Portaria 4*στην Πορταριά. Το βράδυ δείπνο.

Τραινάκι του Πηλίου - Μηλιές
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τα Άνω Λεχώνια για επιβίβαση στο θρυλικό τραινάκι του Πηλίου (έξοδα ατομικά) που θα μας μεταφέρει μέχρι τις Μηλιές. Ταξίδι απολαυστικό και μεγαλειώδες με την αίσθηση μιας άλλης εποχής, εμπειρία μοναδική πλέον στην ζωή του σύγχρονου ανθρώπου. Στις Μηλιές, την πατρίδα του Άνθιμου Γαζή, θα δούμε τη δημόσια βιβλιοθήκη με την ονομασία Ψυχής Άκος με τα σπάνια χειρόγραφα, καθώς και το λαογραφικό μουσείο με μια σπάνια σημαία στο εσωτερικό του της επανάστασης. Επίσης επισκεπτόμαστε την ιστορική εκκλησία των Παμεγίστων Ταξιαρχών 1741. Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και απόγευμα ελεύθερο για να εξερευνήσετε την μοναδική Πορταριά. Το βράδυ δείπνο.

Αρχαιολογικό Μουσείο - Βόλος - Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και λίγος χρόνος ακόμα στην θαλπωρή του αρχοντικού ξενοδοχείου μας. Αναχωρούμε για την πόλη του Βόλου για επίσκεψη (έξοδα ατομικά) στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο, ένα από τα παλαιότερα της χώρας μας και κεντρικό της Θεσσαλίας, που στεγάζεται στο υπέροχο νεοκλασικό κτήριο του 1909. Έπειτα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το καταπληκτικό μουσείο Πόλης (έξοδα ατομικά) που περιλαμβάνει την ιστορία 90 ετών της σύγχρονης πόλης (Νέας Ιωνίας) και στεγάζεται σε κτίριο πρώην καπναποθήκης. Χρόνος για γεύμα στα ξακουστά τσιπουράδικα της παραλιακής .Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμοκατάλογος

Κατ'άτομο Δίκλινο 3ο άτομο 3ο άτομο έως 6 ετών 3ο άτομο 7-12 ετών Μονόκλινο
 28-29/11 105€ 105€ 65€ 85€ 125€
27-29/11 165€ 165€ 85€ 125€ 195€


Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Xenia Palace Portaria 4*  
  • Μπουφέ πρωινό και δείπνο καθημερινά
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Στις τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που ισχύει από 1/1/2018.

Η χρέωση ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση είναι :

Ξενοδοχείο 3* : 1,50€

Ξενοδοχείο 4* : 3,00€

Ξενοδοχείο 5* : 4,00€

και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ'ευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτικής μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.