Καρπενήσι

21/11, 26/12
Διάρκεια   2 Ημέρες   Τιμή  από 145,00€

Το ταξίδι με μια ματιά

Ξενάγηση στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στις Κορυσχάδες

Επίσκεψη στο μνημείο του Μάρκου Μπότσαρη στο Κεφαλόβρυσο

Διανυκτέρευση στο Καρπενήσι

Επίσκεψη στη μονή της Παναγίας Προυσιώτισσας

Περίπατος στο Μικρό & Μεγάλο Χωριό

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αθήνα – Κορυσχάδες – Κεφαλόβρυσο – Καρπενήσι

Πρωινή αναχώρηση από τα γραφεία μας στην Αθήνα. Αφού περάσουμε από τη Μακρακώμη και τον Τυμφρηστό, φθάνουμε στις Κορυσχάδες ένα από τα γραφικότερα χωριά. Περιήγηση στα δρομάκια του και ξενάγηση στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης που δεσπόζει στην κεντρική πλατεία του χωριού. Συνεχίζουμε για το Κεφαλόβρυσο, θαυμάσιο τόπο αναψυχής με υπεραιωνόβια πλατάνια, πεζούλες και τρεχούμενα νερά. Επίσκεψη στο μνημείο του Μάρκου Μπότσαρη, αγωνιστή του 1821. Παραμονή για γεύμα και περίπατο στην ονειρεμένη φύση. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στο Καρπενήσι & διανυκτέρευση.

Καρπενήσι – Παναγία Προυσιώτισσα – Μεγάλο Χωριό – Αθήνα

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε μέσω της υπέροχης καταπράσινης διαδρομής για την γραφική κοιλάδα του Καρπενησιώτη. Θα επισκεφτούμε τη σπουδαία μονή της Παναγίας Προυσιώτισσας, χτισμένη σε απόκρημνο βράχο και θα ξεναγηθούμε στην αίθουσα πολύτιμων κειμηλίων με τα χρυσοκεντήματα, χειρόγραφους κώδικες, καθώς και προσωπικά αντικείμενα του Γ. Καραϊσκάκη. Προαιρετικό γεύμα στη διασταύρωση Νέου Μικρού και Μεγάλου Χωριού και περίπατος στα γραφικά δρομάκια του Μεγάλου Χωριού. Επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις στην Αθήνα.

Τιμοκατάλογος

Κατ'άτομο Δίκλινο Μονόκλινο
  145€ 175€


Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Διαμονή: Επιλεγμένο ξενοδοχείο.
  • Γεύματα: Πρωινό.
  • Μεταφορές: Πολυτελές λεωφορείο.
  • Αντιπρόσωπο/Συνοδό.
  • ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τέλη εισόδων:  Σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.

Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.

Στις τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που ισχύει από 1/1/2018.

Η χρέωση ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση είναι :

Ξενοδοχείο 3* : 1,50€

Ξενοδοχείο 4* : 3,00€

Ξενοδοχείο 5* : 4,00€

και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ'ευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτικής μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.