13,14/11
Διάρκεια   2,3 Ημέρες   Τιμή  από 105,00€

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αθήνα - Αρχαία Κόρινθος - Ακροκόρινθος - Κόρινθος
Αναχώρηση 08:15 από Αθήνα για την Αρχαία Κόρινθο όπου θα επισκεφθούμε τον Αρχαιολογικό χώρο με τα εκπληκτικά μνημεία μιας τόσο σημαντικής πόλης της αρχαιότητας καθώς και τον ναό του Απόλλωνα, ελεύθερος χρόνος για καφέ και συνεχίζουμε για το βουβό θρύλο της Κορινθίας τον Ακροκόρινθο και κατόπιν μετάβαση στην πόλη της Κορίνθου για επίσκεψη στον ναό του Αποστόλου Παύλου όπου οι Κορίνθιοι τιμούν τον Απόστολο του Χριστού. Συνεχίζουμε παραλιακά στον Άσσο Κορινθίας όπου γεύμα σε παραλιακή ταβέρνα (έξοδα ατομικά). Αργότερα εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας ALKYON RESORT & SPA 4*. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για να χαρείτε τις ανέσεις του. Το βράδυ δείπνο. 

Φενεός - Λίμνη Δόξα - Καστανιά - Στυμφαλία
Πρωινό γεύμα και ξεκινάμε για μία υπέροχη διαδρομή μέσω της αρχαίας Φενεού που δικαίως έχει χαρακτηριστεί “Κορινθιακή Ελβετία” μέχρι την μαγευτική τεχνητή λίμνη “Δόξα”. Εκεί θα φωτογραφίσουμε το εκπληκτικής ομορφιάς εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου που καθρεπτίζεται στα γαλήνια νερά της και θα επισκευθούμε το ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου με το κρυφό σχολειό το οποίο δεσπόζει στο διπλανό λόφο. Αργότερα, διασχίζοντας το Μεσινό, φθάνουμε στον παραδοσιακό οικισμό Καστανιά μέσα στα έλατα σε υψόμετρο 920μ και θα προχωρήσουμε για τη λίμνη Στυμφαλία, έναν από τους σπάνιους υδροβιότοπους της Πελοποννήσου και των Βαλκανίων, που προστατεύεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο NATURA 2000.Επίσκεψη στο Μουσείο Περιβάλλοντος (έξοδα ατομικά) και χρόνος για γεύμα στις γραφικές ταβέρνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο.

Ξυλόκαστρο - Τρίκαλα Ορεινής Κορινθίας - Λουτράκι - Αθήνα
Πρωινό και αναχώρηση για τα μαγευτικά Τρίκαλα Κορινθίας. Ανεβαίνοντας τις πλαγιές της Ζήρειας, στη διαδρομή μας θα δούμε τον επιβλητικό ναό του Αγίου Δημητρίου, ο οποίος χρονολογείται από το 1697 και έχει τοιχογραφίες του 18ου αιώνα και στα Άνω Τρίκαλα το ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Βλασίου, τον οίκο γέννησης του Αγ. Γερασίμου και το εγκαταλελειμμένο σπίτι των Νοταραίων. Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) στην εξαιρετική περιοχή των Τρικάλων. Επόμενος σταθμός μας το κοσμοπολίτικο Λουτράκι όπου στάση για καφέ και επιστροφή στην Αθήνα με τις ωραιότερες εντυπώσεις.

Τιμοκατάλογος

Κατ'άτομο Δίκλινο 3ο άτομο 3ο άτομο έως 12 ετών Μονόκλινο
14-15/11  105€ 94€ 60€ 138€
13-15/11 155€ 135€ 80€ 217€


Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν

  • Διαμονή στο ξενοδοχείο ALKYON RESORT & SPA 4*

  • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο

  • Αρχηγός/συνοδός

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών

  • Φ.Π.Α