Προορισμός: Κύθηρα

Αναχωρήσεις: 17 Ιουλίου, 28 Αυγούστου
Διάρκεια   3 ημέρες Τιμή  από 155€/άτομο

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

3 ημέρες στα Κύθηρα

 

Αναχώρηση το πρωί από ΑΘΗΝΑ με προορισμό τη ΝΕΑΠΟΛΗ. Η διαδρομή μας από τη νέα εθνική οδό ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ, με ενδιάμεση στάση στο ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, μας οδηγεί στο λιμάνι της ΝΕΑΠΟΛΗΣ, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για ΚΥΘΗΡΑ, άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην Αγία Πελαγία, τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο προαιρετικά σε γραφικό παραθαλάσσιο ταβερνάκι, διαν/ση.

 

Πρωινό και γνωριμία με το νησί. Ξεκινάμε με την επίσκεψη στο ΛΙΒΑΔΙ με τη μεγαλύτερη πέτρινη γέφυρα των Βαλκανίων, με (13) τόξα και συνεχίζουμε με τη ΧΩΡΑ με το βενετσιάνικο χρώμα τα γραφικά δρομάκια και το ΚΑΣΤΡΟ. Το μεσημέρι καταλήγουμε στο ΚΑΨΑΛΙ το γραφικό λιμάνι με τους δυο πανέμορφους κολπίσκους, παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ, ενώ το απόγευμα θα γνωρίσουμε το ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ, ένα καταπράσινο χωριό με τα τρεχούμενα νερά και το μικρό καταρράκτη που θα μας κρατήσει για λίγο κοντά του για να απολαύσουμε τον απογευματινό καφέ. Επιστροφή στο ξεν/χείο μας, ξεκούραση, δείπνο προαιρετικά, διαν/ση.

 

Πρωινό και επίσκεψη στο μεγαλύτερο χωριό, τον ΠΟΤΑΜΟ και συνεχίζουμε για το Διακόφτι, το λιμάνι του νησιού για το ταξίδι της επιστροφής προς τη ΝΕΑΠΟΛΗ. Ακολούθως μέσω Σπάρτης και Εθνικής οδού Τριπόλεως, με ενδιάμεση στάση, φθάνουμε το βράδυ στην Αθήνα.

 

 

 

Tιμοκατάλογος

 

Τιμές κατ’ άτομο

 Δίκλινο: 155€

Μονόκλινο: 200€

 

Περιλαμβάνονται:

  • *Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*, στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ.
  • *Δύο πρωινά σε μπουφέ.
  • *Εισιτήρια F/B από και προς τα ΚΥΘΗΡΑ.
  • *Αρχηγός – συνοδός.
  • *Φόρος διαμονής.
  • *Φ.Π.Α.