Προορισμός: ΠΑΡΓΑ - ΠΑΞΟΙ - ΛΕΥΚΑΔΑ

Αναχωρήσεις: 10, 17, 24, 31 Ιουλίου 5 & 21 Αυγούστου
Διάρκεια   4 ημέρες Τιμή  από 195€/άτομο

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Πάργα - Παξοί - Λευκάδα

4 ημέρες

 

 

Αναχώρηση 08:00, ημίωρη στάση στην περιοχή του Ισθμού και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, για την πόλη της Αμφιλοχίας. Παραμονή γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό, μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ – ΠΡΕΒΕΖΑΣ, θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, στην όμορφη κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

 

Πρωινό και επίσκεψη στα ΣΥΒΟΤΑ, με τους μαγευτικούς κολπίσκους, για να κολυμπήσουμε η εναλλακτικά μικρή περιήγηση προαιρετικά με τουριστικά πλοιάρια. Επόμενος σταθμός οι πηγές του ποταμού Αχέροντα στο χωριό ΓΛΥΚΗ, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να περπατήσουμε στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού και να απολαύσουμε ένα σπάνιο οπτικοακουστικό θέαμα, αντικρίζοντας τους τεράστιους βράχους και ακούγοντας τον ήχο των νερών που αναβλύζουν από την καρδιά των Σουλιώτικων βουνών. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για την παραλία της Αμμουδιάς, στις εκβολές του ποταμού Αχέροντα για να απολαύσουμε τον απογευματινό καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

 

Μετά το πρωινό θα φθάσουμε στη γραφική κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ. Με τουριστικό πλοιάριο θα περιηγηθούμε στις σπηλιές των ΠΑΞΩΝ, θα σταθούμε για λίγο στη μαγευτική παραλία των ΑΝΤΙΠΑΞΩΝ με τα τουρκουάζ νερά ( δυνατότητα να βουτήξουν από το πλοιάριο οι πιο τολμηροί ) και τέλος θα επισκεφθούμε το όμορφο νησάκι των ΠΑΞΩΝ που βρίσκεται 7 μίλια νότια της Κέρκυρας και σε απόσταση 8 μιλίων από τις Ηπειρωτικές ακτές. Πρωτεύουσα τους είναι ο γραφικός Γάιος ο οποίος προστατεύεται φυσικά, από δύο νησάκια, την Παναγιά και τον Άγιο Νικόλαο. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή το απόγευμα στην ΠΑΡΓΑ, σχετική παραμονή και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

 

Ημέρα επιστροφής με αρκετά όμως αξιοθέατα. Μετά το πρωινό θα φθάσουμε μέσω του υποθαλάσσιου τούνελ, στο νησί της ΛΕΥΚΑΔΑΣ και τον γραφικό τουριστικό οικισμό ΝΥΔΡΙ. Δυνατότητα προαιρετικά (έξοδα ατομικά) για ΜΙΝΙ κρουαζιέρα γύρω από το ΣΚΟΡΠΙΟ, το ΜΑΔΟΥΡΗ, τη ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ και το ΜΕΓΑΝΗΣΙ. Σχετική παραμονή, επίσκεψη και συνεχίζουμε μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεσες στάσεις, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

Tιμοκατάλογος

 

Τιμές κατ’ άτομο

Αναχωρήσεις σε Δίκλινο σε Μονόκλινο Τρίτο άτομο έως 12 ετών σε τρίκλινο
10, 17 & 24  Ιουλίου 195€ 270€ 175€
31  Ιουλίου & 5, 21 Αυγούστου 235€ 340€ 215€

 

Περιλαμβάνονται:

  • *Εκδρομές περιηγήσεις, με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή (3) διαν/ σεις στο ξενοδοχείο BACOLI 3*, στην ΠΑΡΓΑ.
  • *Τρία πρωινά.
  • *Εισιτήρια τουριστικού πλοιαρίου για την επίσκεψη στους ΠΑΞΟΥΣ.
  • *Αρχηγό - συνοδό.
  • *Φ.Π. Α. & Φόρος διαμονής.