Προορισμός:  ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ

Αναχωρήσεις: 24,31/12

Διάρκεια    3 Ημέρες 

 

Τιμή  από 148€/άτομο

ΑΡΤΑ - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ

ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ - ΑΡΑΧΘΟΣ - ΑΓΝΑΝΤΑ - ΠΡΑΜΑΝΤΑ

 

 

 

  

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ, ενδιάμεση στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, περνάμε στη Στερεά Ελλάδα και συνεχίζουμε για τη μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Ελλάδας, τη ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ. Επίσκεψη, γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής. Αμέσως μετά μέσω ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, θα φθάσουμε νωρίς το απόγευμα στην πόλη της ΑΡΤΑΣ. Ελεύθερη επίσκεψη στην πεζοδρομημένη πόλη, με το ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΑΣΤΡΟ του 13ου αιώνα να δεσπόζει , καθώς και ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ, που χτίστηκε από το Νικηφόρο τον Α΄. Λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο ARTA PALACE, για δείπνο και διαν/ση.

Πρωινό και μία υπέροχη εκδρομή στα στην κεντρική Πίνδο και τα ξακουστά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ξεκινά. Πρώτος σταθμός το φράγμα Πουρναρίου που δημιουργεί και την ομώνυμη τεχνική λίμνη, για να ακολουθήσει μία πανέμορφη διαδρομή από τα όμορφα χωριουδάκια ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ – ΕΛΑΤΟ – ΔΑΦΝΙΩΤΗ και να φθάσουμε στο πρόσφατα αναστηλωμένο γεφύρι της ΠΛΑΚΑΣ, που ενώνει ξανά τα Τζουμέρκα με τα Κατσανοχώρια, το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι των Βαλκανίων, στον 'Αραχθο ποταμό. Αμέσως μετά θα φθάσουμε σε δύο ορεινά κεφαλοχώρια της περιοχής, τα ΑΓΝΑΝΤΑ και τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ, που είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής. Στη διαδρομή μας θα συναντήσουμε και θα γνωρίσουμε και το ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ. Περίπατοι στα δύο κεφαλοχώρια, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το ιστορικό γεφύρι της 'Αρτας, που ενώνει τις όχθες του ποταμού Αράχθου, γνωστό για τη μοναδική αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτομάστορα. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στην πόλη της ΠΡΕΒΕΖΑΣ για σύντομη επίσκεψη και λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε την πόλη της Λευκάδας. Πορεία επιστροφής, από μια πολύ όμορφη παραθαλάσσια διαδρομή μέσω Βόνιτσας, που μας οδηγεί στην Αμφιλοχία, στάση και συνεχίζουμε με ενδιάμεσες στάσεις για Αθήνα, άφιξη το βράδυ.

 

  

 

Tιμοκατάλογος

 

 

σε Δίκλινο Επιβάρυνση Μονόκλινου
δωματίου
Τρίτο άτομο
έως 12 ετών
148€ + 40€ 135€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές - περιηγήσεις με σύγχρονο πολυτελές πούλμαν.
 • Διαμονή (2) διαν/σεις στο ξενοδοχείο ΑRTA PALACE 4*.
 • Ημιδιατροφή, (2) πρωινά & (2) δείπνα (Εορταστικό το δείπνο στις 24/12).
 • Αρχηγός - Συνοδός
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Το δείπνο στις 24/12/21 θα είναι εορταστικό, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
 • Για κρατήσεις έως 27/11/2021 παρέχεται έκπτωση στη τιμή του δίκλινου 10€ ανά άτομο.

Προορισμός:  ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Αναχωρήσεις: 24,31/12

Διάρκεια    3 Ημέρες 

 

Τιμή  από 145€/άτομο

ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΥΟΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΦΟΛΟΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - ΑΜΑΛΙΑΔΑ - ΚΟΥΡΟΥΤΑ - ΛΙΜΝΗ ΚΑΙΦΑ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ -
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΗ (ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ) ΜΑΡΑΘΟΥΠΟΛΗ - ΔΡΥΟΔΑΣΟΣ ΦΟΛΟΗΣ – ΛΑΜΠΕΙΑ - ΒΥΤΙΝΑ

 

 

  

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση στις 08:15 από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή του Αρτεμισίου και συνεχίζουμε μέσω Μεγαλόπολης, για το ΝΑΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, στις ΒΑΣΣΕΣ Φιγαλείας. Είναι ένας από τους σπουδαιότερους και επιβλητικότερους της αρχαιότητας, αφιερώθηκε από τους Φιγαλείς στον Απόλλωνα διότι τους βοήθησε να ξεπεράσουν μια επιδημία πανώλης. Ο ναός υψώνεται στα 1.130 μέτρα, στο κέντρο της Πελοποννήσου, πάνω στα βουνά μεταξύ Ηλείας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας και βρίσκεται 14 χιλιόμετρα νότια της Ανδρίτσαινας. Επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου, γεύμα προαιρετικά σε ταβέρνα της περιοχής και μέσω ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣΚΡΕΣΤΕΝΩΝ, θα φθάσουμε στην ΑΜΑΛΙΑΔΑ, επίσκεψη και τακτοποίηση αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή της Κουρούτας. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

Πρωινό και επίσκεψη στη ΛΙΜΝΗ ΚΑΙΦΑ, βρίσκερται δίπλα στην Θάλασσα, έχει ιαματικά νερά και απέχει πέντε χιλιόμετρα από τη ΖΑΧΑΡΩ. Καλύπτει επιφάνεια 1500 στρεμμάτων και μέσα στην λίμνη υπάρχει και το νησάκι της Αγίας Αικατερίνης και στις όχθες της η λουτρόπολη Καϊάφα. Αποτελεί τον δεύτερο πιο σπουδαίο υδροβιότοπο στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ηλείας μετά το οικοσύστημα του Εθνικού Πάρκου υγροτόπων Κοτυχίου Στροφυλιάς. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για την ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, την τρίτη σε πληθυσμό πόλη της Μεσσηνίας, χτισμένη αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω όπου θα έχουμε και μικρή στάση - επίσκεψη. Αμέσως μετά θα γνωρίσουμε τη ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΗ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ), ένα μικρό χωριό στη δυτική πλαγιά του όρους Αιγάλεω, που φιλοξενεί τον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ, ένα Βυζαντινό μνημείο του 11ου αιώνα, που η λαϊκή παράδοση το ονομάζει "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ". Το μεσημέρι καταλήγουμε στη Μαραθούπολη ένα όμορφο ψαροχώρι με τη νήσο ΠΡΩΤΗ, να δεσπόζει σε πολύ μικρή απόσταση από τις ακτές του χωριού. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΥΡΟΥΤΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μια ακόμη συναρπαστική ημέρα με αξιόλογα τοπία ξεκινά. Η διαδρομή μας πανέμορφη, από το αυτοφυές δρυόδασος η "Δάσος των Κενταύρων" σύμφωνα με τη μυθολογία, μας οδηγεί στη ΛΑΜΠΕΙΑ η ΔΙΒΡΗ, ορεινό γραφικό χωριό της Αχαϊας, παλιό κεφαλοχώρι της ευρύτερης περιοχής, κοντά στα όρια με το νομό Αρκαδίας. Λίγο αργότερα καταλήγουμε στη ΒΥΤΙΝΑ, στάση και μέσω της Εθνικής οδού Τρίπολης - Κορίνθου, με ενδιάμεση στάση, καταλήγουμε το βράδυ στην Αθήνα.

 

  

 

Tιμοκατάλογος

 

 

σε Δίκλινο Επιβάρυνση Μονόκλινου
δωματίου
Τρίτο άτομο
έως 12 ετών
145€ + 40€ 125€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο AMALIAS 3*, στην περιοχή ΚΟΥΡΟΥΤΑ της ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.
 • Ημιδιατροφή, 2 πρωινά & 2 δείπνα (Εορταστικό το δείπνο στις 24/12).
 • Αρχηγός - Συνοδός
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Το δείπνο στις 24/12/21 θα είναι εορταστικό, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
 • Για κρατήσεις έως 27/11/2021 παρέχεται έκπτωση στη τιμή του δίκλινου 10€ ανά άτομο.

Προορισμός:  ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Αναχωρήσεις: 24/12, 06/01

Διάρκεια    3 Ημέρες 

 

Τιμή  από 128€/άτομο

ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΥΟΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΦΟΛΟΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑΣ - ΛΑΜΠΕΙΑ - ΔΡΥΟΔΑΣΟΣ ΦΟΛΟΗΣ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΒΥΤΙΝΑ

 

  

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση 07:45 από ΑΘΗΝΑΑΡΤΕΜΙΣΙΟ στάση και συνεχίζουμε για ΚΑΨΙΑ, επίσκεψη του ομώνυμου σπηλαίου, που ξεχωρίζει για την ομορφιά και την ιστορία του, με τον πλούσιο εσωτερικό φυσικό διάκοσμο, από πολύχρωμους σταλαγμίτες και σταλακτίτες που εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη. Αμέσως μετά από τα ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ, φθάνουμε στη ΛΑΜΠΕΙΑ (ΔΙΒΡΗ), ορεινό και καταπράσινο χωριό του νομού Ηλείας σε υψόμετρο 800 μέτρων, στάση, γεύμα προαιρετικά. Λίγο αργότερα μια πολύ όμορφη διαδρομή με "φόντο" το εντυπωσιακό δρυόδασος της ΦΟΛΟΗΣ, μας οδηγεί στην ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και επίσκεψη στη ΛΙΜΝΗ ΚΑΙΦΑ, βρίσκεται δίπλα στην Θάλασσα, έχει ιαματικά νερά και απέχει πέντε χιλιόμετρα από τη ΖΑΧΑΡΩ. Καλύπτει επιφάνεια 1500 στρεμμάτων και μέσα στην λίμνη υπάρχει και το νησάκι της Αγίας Αικατερίνης και στις όχθες της η λουτρόπολη Καϊάφα. Αποτελεί τον δεύτερο πιο σπουδαίο υδροβιότοπο στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ηλείας μετά το οικοσύστημα του Εθνικού Πάρκου υγροτόπων Κοτυχίου Στροφυλιάς. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για την ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, την τρίτη σε πληθυσμό πόλη της Μεσσηνίας, χτισμένη αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω όπου θα έχουμε και μικρή στάση - επίσκεψη. Αμέσως μετά θα γνωρίσουμε τη ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΗ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ), ένα μικρό χωριό στη δυτική πλαγιά του όρους Αιγάλεω, που φιλοξενεί τον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ, ένα Βυζαντινό μνημείο του 11ου αιώνα, που η λαϊκή παράδοση το ονομάζει "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ". Το μεσημέρι καταλήγουμε στη Μαραθούπολη ένα όμορφο ψαροχώρι με τη νήσο ΠΡΩΤΗ, να δεσπόζει σε πολύ μικρή απόσταση από τις ακτές του χωριού. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με την καταπράσινη διαδρομή μας να περνά από τα ΛΑΓΚΑΔΙΑ και να φθάνει στην ορεινή ΒΥΤΙΝΑ, όπου θα έχουμε στάση και γεύμα προαιρετικά. Με την τελευταία μας στάση στο ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ, φθάνουμε το βράδυ στην Αθήνα.

 

  

 

Tιμοκατάλογος

 

 

σε Δίκλινο Επιβάρυνση Μονόκλινου
δωματίου
Τρίτο άτομο
έως 12 ετών
128€ + 42€ 118€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο OLYMPIA PALACE 4* στην ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑ.
 • Ημιδιατροφή, 2 πρωινά & 2 δείπνα.
 • Αρχηγός - Συνοδός
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής
Σελίδα 1 από 11