Προορισμοί : ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΛΑΡΙΣΑ

23/12
Διάρκεια   4 Ημέρες   Τιμή  από 265,00€

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή της Λαμίας και μια πολύ ευχάριστη παράκαμψη λίγο αργότερα, μας οδηγεί στα ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ, έναν παραδοσιακό οικισμό του νομού Λάρισας, χτισμένο στις βορειοδυτικές πλαγιές του όρους Όσσα στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών. Το χωριό φημίζεται για τα σπουδαία αρχοντικά του καθώς γνώρισε πολύ μεγάλη οικονομική ανάπτυξη κατά το παρελθόν, χάρη στην επεξεργασία και τη βαφή νημάτων με κόκκινο χρώμα που παρήγαγαν από την επεξεργασία του φυτού ριζάρι. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας στη Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και επίσκεψη στη Σουρωτή στην Ιερά Μονή είναι αφιερωμένη στον 'Αγιο Ιωάννη το Θεολόγο και στον 'Αγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη, του οποίου τα Λείψανα βρίσκονται στο Καθολικό της Μονής. Στη Μονή υπάρχει και ο τάφος του Αγίου Παϊσίου. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, περιήγηση - γνωριμία με την πόλη και τα αξιοθέατα, (ΚΑΜΑΡΑ - ΡΟΤΟΝΤΑ - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ). Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην εορταστική ατμόσφαιρα της πόλης, γεύμα προαιρετικά. Το βράδυ εορταστικό δείπνο και διασκέδαση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μια συναρπαστική μέρα ξεκινά, με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικά αξιοθέατα. Θα επισκεφθούμε την κωμόπολη της ΚΕΡΚΙΝΗΣ αλλά και την ομώνυμη λίμνη, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα, ένα μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από τη Σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα προαιρετικά και ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ, επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

Πρωινό και επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Πιερίας την όμορφη ΚΑΤΕΡΙΝΗ, με τους γραφικούς πεζόδρομους για να απολαύσουμε τον καφέ μας. Η διαδρομή για Αθήνα συνεχίζεται με στάσεις στην πόλη της Λάρισας με το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΕΥΧΩΝ, και της Λαμίας, άφιξη το βράδυ.

Τιμοκατάλογος

 Κατ'άτομο Ξενοδοχείο Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών Μονόκλινο
23/12, 30/12

Grand Palace 5*

265€

140€

395€


Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALACE 5* της Θεσσαλονίκης.
  • Ημιδιατροφή, τρία πρωινά και τρία δείπνα, εορταστικό το δείπνο στις 24/12.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.